Look Fantastic beautybox juli 2019 // The Hydration Edition

Look fantastic beautybox juli 2019 1

Kender du Look Fantastic? Det er en online og engelsk skønhedsshop, men de har også en dansk hjemmeside. Look Fantastic (LF) forhandler alverdens beautybrands, men de har også deres egen beautybox. Jeg mener, at LF boksen har eksisteret i længere tid end Goodiebox? Og findes der noget bedre end månedlige bokse, der overrasker med beautyindhold til en fordelagtig pris? Nej vel? Jeg synes i hvert fald at det er noget af det bedste.

Om ikke andet, så er jeg nu blevet medlem af den månedlige LF beautybox. Det er en boks jeg aldrig har været medlem af før. Jeg har overvejet det flere gange, men er hoppet fra i sidste ende – hver gang. Man kan købe boksen i intervaller af 1 (139 kr.), 3 (135 kr.), 6 (129 kr.) eller 12 (126 kr.) måneder, og jo længere periode man vælger, jo billigere er den månedlige boks. Men på den måde binder man sig også til abonnementet, som fornyes automatisk med det interval man startede ud med. På det punkt kan jeg bedre lide at det er uden binding. Boksen sendes ud den første arbejdsdag i måneden og leveres til adressen i Danmark efter ca. en uge.

Personligt har jeg altid været af den opfattelse, at Goodiebox er bedre. Goodiebox levere flere full size produkter, hvor LF har store mængder af småtterier. MEN til gengæld så har LF også en masse brands som jeg ikke har set i Goodiebox. Derfor er jeg også meget spændt på hvilke produkter de fremtidige LF beautyboxe indeholder. Jeg kan også fortælle at jeg virkelig glædede mig til at åbne månedens LF beautybox, og dermed også min første af slagsen, da jeg til en forandring ikke havde fået indholdet spoilet!

Look Fantastic beautybox juli 2019

Look fantastic beautybox juli 2019 2

For det første, så er selve boksen virkelig pæn, enkel, sød og fin. Jeg er vild med den lyseblå farve der spiller sammen med den meget lysegrønne, delt opdelt af en lille sløvlinje. Inde i låget af boksen er der som altid et lille citat, som denne gang lyder:

”The mind is like water. When it’s calm, everthing becomes clear.” #LFBEAUTYBOX

Foruden beautyprodukter, så indeholder boksen også den nyeste udgave af det engelske ELLE UK, som jeg mener er med i boksen hver gang måned. Og så har LF deres eget lille Beauty Box Magazine, hvor blandt andet boksens produkter bliver præsenteret. Men på en meget bedre måde end hvad Goodiebox f.eks. gør. Dog var et af produkterne i min boks ikke den samme udgave af produkt, som det viste i folderen. Folderen indeholder desuden også tips, inspiration og interviews, med boksens tema i fokus, og så indeholder den også en sneak peek på næste måneds boks. Juli måneds tema er hydration.

Indhold af månedens beautybox:

Look fantastic beautybox juli 2019 3

Aromatherapy Associates: Revive Body Gel. Dette er ikke et brandt jeg kender overhovedet. Jeg havde faktisk sat den frem, for at den skulle med i bad som shower gel, men så så jeg at der stod BODY gel og fik lige læst lidt om den. Og ja det er en body gel, der ikke skal vaskes af. Dog blev jeg igen i tvivl, da jeg tog den i brug, da den konsistensmæssigt ligger meget op af en shower gel. Om ikke andet så skal den masseres godt ind i huden, da den er meget fugtig til start, og imens den masseres ind virker den let kølende. Den trænger hurtigt ind og efterlader huden glat på en spøjs tør og stram måde. Det er ikke en følelse jeg umiddelbart bryder mig om. Desuden så har den en meget kraftig parfumeret duft, der mest af alt virker maskulin.

Elemis: Hydra-Balance Day Cream. Elemis er ikke et brand jeg selv har prøvet, jeg har dog set og hørt godt om det. Og denne førstegangsoplevelse skuffer bestemt heller ikke. Det er en fantastisk dagcreme, der umiddelbart er meget fugtig på huden, men den trænger relativt hurtig ind og efterlader huden fugtmættet uden at syne fedtet. Cremen er velegnet til normal og kombineret hud. Mjødurtekstrakt er med til at regulere olieproduktionen, samtidig med at hyaluronsyre fugter huden. Cremen har en naturlig duft over sig.

Eyeko: FAT Liquid Eyeliner Black (full size). Jeg har én gang testet nogle produkter fra Eyeko, og de var intet mindre end fantastiske. Du kan læse min anmeldelse HER. Derfor var jeg også ret begejstret for at se deres FAT Liquid Eyeliner ligge i boksen. Dog synes jeg ikke, at den er specielt nem at arbejde med i forhold til den anden flydende eyeliner fra Eyeko som jeg har prøvet.

Glov: Makeup Remover (full size). Dette er en absolut lækker lille handske/klud til at fjerne makeup, og samtidig mindske forbruget af makeupfjerner, rensegel/-mælk, peelings og toner og ikke mindst brugen af vatrondeller. Kludens indpakning er heller ikke lavet af plastik. Jeg har før prøvet denne type af klude og det fungere rigtig godt.

Naobay: Illuminating Micellar Water (full size). Naobay er et brandt jeg kender og har prøvet flere forskellige produkter fra igennem Goodiebox. Denne naturlige micellar water er jeg dog ikke stødt på tidligere. Den indeholder grøn te, som virker anti-pollution og aleo vera der fugter og blødgør huden.

Vitamasques: Gold Eye Pads (full size). Jeg er ret glad for denne type af øjenmasker. De køler og er rigtig behagelige at bruge. Denne fra Vitamasques, som jeg i øvrigt heller ikke kender, skulle virke kølende, mindske hævede øjne og fugte huden. De indeholder blandt andet guldekstrakt for at lysne området og hyaluronsyre for at fugte. Det eneste lille irritationsmoment der er med denne maske er, at den glider ned af kinderne, selvom den sættes på plads flere gange. Den funger godt, og selvom der er guldstykker i, er det ikke nogle spor der sætter sig på huden efterfølgende.

Look fantastic beautybox juli 2019 4

Efter at have modtaget min første LF beautybox er jeg meget positivt stemt. Fire ud af seks produkter er full size, hvilket stemmer meget overens med Goodiebox, og så er det bare fedt at få lov til at teste en masse nye brands!

Månedens boks indeholder seks produkter, hvoraf fire af dem er full size, og så har den en samlet værdi af ca. 550 kr. Kunne du tænke dig at prøve Look Fantastic beautybox kan du tilmelde dig HER. Prisen er mellem 139 og 126 kr. pr. boks an på hvor lang tid du vælger at binde dig.

Modtager du din egen Look Fantastic beautybox?

Kærligst Charlotte

Indlægget er sponsoreret i den forstand, at jeg har modtaget boksen til test og skrevet indlægget på eget initiativ. Jeg har ingen økonomisk interesse i indlægget.

Relaterede indlæg

1 kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *