Test af Eyeko Yoga Waterproof Mascara

eyeko yoga waterproof mascara 1

Jeg bruger stort set aldrig vandfast mascara, og det er simpelthen fordi jeg ikke oplever, at jeg har behov for det. Desuden så har de vandfaste mascara, som jeg har prøvet bare ikke været særlig gode. Jeg bryder mig ikke om hvordan vandfaste mascara føles på mine vipper, og så kan jeg bare godt lide at min mascara hurtigt kan fjernes igen. Den mascara, som jeg vil fortælle jer om i dag, er vandfast og fra et fantastisk brand, nemlig Eyeko. Jeg har tidligere testet nogle af deres produkter, som du kan læse om HER. Desuden er jeg blevet medlem af Look Fantastic beautybox, hvor Eyeko bliver præsenteret engang i mellem, blandt andet i den seneste boks.

Eyeko Yoga Waterproof Mascara – exhale & extend

Eyeko Yoga Waterproof Mascara er ikke en mascara, som jeg er stødt på tidligere. Og for at sige det som det er, heller ikke en jeg har tænkt mig at anskaffe igen. Den ser ellers både spændende ud og har nogle spændende ingredienser gemt i sig. Mascaraen kommer i Eyekos ikoniske zero-waste squeeze, hvilket jeg synes fungere rigtig godt! Yoga mascaraen virker både plejende og nærende på vipperne, og så er den udviklet med koreansk teknologi. Den indeholder blandt anden nærende ceramider, kollagen samt Matcha grøn te, der sammen med 11 forskellige frugtekstrakter fra bl.a. jordbær, blåbær, solbær samt E-vitamin virker som en beskyttende og styrkende cocktail for vipperne.

eyeko yoga waterproof mascara 2

Mascaraens børsteform er inspireret af lotusblomsten. Der er tænkt på design og funktionalitet, med sin lille tip der nemt fanger og forlænger de korte vipper, mens den større og pæreformede ende løfter vipperne samtidig med at give dem volumen. Personligt synes jeg ikke at børstens udformning er en fordel. Jeg synes den gør applikationen af mascara besværlig og uhomogen. Dertil passer navnet ”yoga” meget godt, for jeg oplever at arbejde i andre vinker end jeg er vandt til.

eyeko yoga waterproof mascara 3

Uden mascara // Med Eyeko Yoga Waterproof Mascara // Med Eyeko Yoga Waterproof Mascara fra siden

Dertil skal det siges, at jeg ikke synes at det færdige vipperesultat er specielt pænt. Jeg synes ikke at den giver vipperne særlig meget løft. Til gengæld oplever jeg, at vipperne klumper sammen, hvilket jeg giver børsten skylden for. Og en sidste ting, så synes jeg heller ikke at den er behagelige at have på. Den sviger ikke ligefrem, men jeg oplever et let ubehag ved vipperødderne. Så nej, det er ikke en mascara for mig. Har du selv lyst til at prøve kræfter med yoga mascaraen kan du finde den hos LookFantastisc.

Kender du Eyeko?

Knus C.

Indlægget er sponsoreret i den forstand, at jeg har modtaget produktet til test og skrevet indlægget på eget initiativ. Jeg har ingen økonomisk interesse i indlægget.

Relaterede indlæg

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *