Dr. Jart Shake & Shot ansigtsmaske

dr. jart shake & shot 1

dr. jart shake & shot 2

Dr. Jart Shake & Shot Rubber Hydro Mask er en ansigtsmaske som giver fugt og fornyer tør hud. Og man må give dem, at den ser speciel ud. Mest af alt synes jeg at den ligner en milkshake med et babyhovede på toppen. Lidt creepy.

Masken minder faktisk en del om en jeg tidligere har testet fra The Body Shop. I pakken lægger alt hvad der skal bruges: en kop til at ryste masken sammen med, en spartel til at påføre masken med og to poser af indhold der skal rystes sammen. Shaking Rubber poserne er en såkaldt 01 Double Trans Booster og 02 Hydro Liquid Ampoule. 01 er en meget tyk gel og 02 er nærmest vand. Nede i koppen fylder de to posers indhold ingenting. De rystes nemt og hurtigt sammen og så skal masken fordeles på ansigtet hurtigt derefter. Det skal gerne ske indenfor 2-3 minutter, da den hurtigt begynder at stivne.

dr. jart shake & shot 3

Masken skal sidde på ansigtet i 15-20 minutter. Derefter fungerer den som en Peel Off maske. Det er sådan set bare en stor tør snotklat der kan trækkes af. Rester af masken kan fjernes med en våd vatrondel. Som maske er den god nok. Min hud efterlades blød og fugtmættet. Men i forhold til maskens pris så koster den i mine øjne alt for meget. For 89 kr. får man altså kun én omgang maske. Den er god men så god er den heller ikke.

Har du prøvet nogen af maskerne i Dr. Jart Shake & Shot serien?

Knus Charlotte

Relaterede indlæg

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *