Artistry Studio Signature Select Body

Artistry Studio Signature Select Body 1

For ikke så længe siden, testede jeg for første gang makeup fra brandet Artistry Studio, og nu er turen så kommet til deres kropspleje: Artistry Studio Signature Select Body. Jeg er vild med de tre produkter, som jeg har testet igennem de seneste uger. Jeg er vild med deres konsistenser og skønne milde dufte. Og så kan jeg rigtig godt lide at farven på tuberne går igen i selve i produktet indeni.

Purifying Body Cleanser

Dette er en pH-balanceret bodyshampoo. Det er en citrongul og klar gel med en skøn fugtagtig duft. Duften har topnoter af pink grapefrugt og appelsin, hjertenoter af røde frugter, fersken og liljekonval og basenoter af musk og lyst træ. Den rengør huden og gør den blød, men samtidig stærk. Og så er den utrolig lækker glat at sæbe sig ind i, om end den ikke skummer så meget. Bodyshampooen fjerner sved, snavs og mikrostøv (PM 2,5) fra forurening, der ellers kan være vanskeligt at fjerne, og som kan fremskynde hudens aldringsproces. Den hjælper med at beskytte hudens fugtbarriere og modvirker tørhed.

Polishing Body Scrub

Ligesom tubens ydre, er dette en smuk lys lavendelfarvede masse, der også har en dejlig sødmefuld duft. Den har topnoter af solbær, røde bær og citrus, hjertenoter af grønne blomster og basenoter af lyst træ og musk. Skrubben er cremet og fyldt af små skrubbekorn. Det er dog en meget mild skrub, jeg oplever ikke at den skrubber huden særlig godt igennem. Jeg er ikke så glad for scrubs der er for voldsomme og for hårde ved huden. Det får min hud til at klø. Så jeg kan godt lide denne her, netop fordi den er så mild. MEN at den skrubbede huden bare en anelse mere, ville ikke gøre noget. Jeg mærker mest til eksfolieringen i mine håndflader end på huden jeg skrubber. Skrubben indeholder blandt andet solbærekstrakt kombineret med en blanding af essentielle olier fra acai, natlys og perilla som er med til at efterlade huden blød og smidig.

Artistry Studio Signature Select Body 2

Brightening Body Cream

Også denne Body Cream er en hvid masse som tuben også har afsløret. Jeg vil dog kalde det for lotion i stedet for creme. Dens konsistens er nemlig let og smidig, og den er super nem af fordele ud på kroppen hvor den absorberes meget hurtigt. cremen efterlader huden blød og fugtet og med en mild og frisk blomstret duft. Duften har topnoter af bergamot, honning og noter af te, hjertenoter af milde blomster og basenote af musk. I forhold til dens navn “Brightening” så synes jeg at kunne spotte lidt shimmer i cremen, det er meget svagt men i det rigtige lys glitre huden lidt. Det er naturlige lysdiffusere som øjeblikkeligt skaber glød, så snart produktet kommer på huden, så der opnås en øjeblikkelig forbedring. Med tiden vil cremen give huden et synligt lysere og mere strålende look. Brigtening Body Cream indeholder blandt andet acerola-kirsebærekstrakt, der hjælper med at neutralisere frie radikaler og forurenende stoffer, som bidrager til mat hud og ekstrakt af hvide chiafrø, der er med til at styrke hudens naturlige fugtbarriere.

Kort sagt er det en firedobbelt virkende kropscreme, som lysner og udjævner huden, tilfører fugt, giver huden ny struktur og aktiverer den, så den får et mere levende og glødende skær.

Artistry Studio Signature Select Body 3

Afsluttende vil jeg sige at produkterne er vildt lækre. De er dog også lidt dyre og det synes jeg ikke at deres ydre afspejler. Deres udseende er utrolig kedeligt, og ligner umiddelbart noget der kunne stå på hylderne i Normal. Så indholdet er godt, men de mangler lidt på udstrålingen. Og ja, jeg synes det betyder noget.

Kender du Artistry Studio Signature Select Body?

Knus Charlotte

Indlægget er sponsoreret i den forstand, at jeg har modtaget produkterne til test og skrevet indlægget på eget initiativ. Jeg har ingen økonomisk interesse i indlægget.

Relaterede indlæg

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *