Super lækker hudpleje fra Ecooking

ecooking peel maske 1

Jeg har efterhånden testet rigtig mange af Ecookings produkter, og det er primært fordi det er et brand, som jeg holder utrolig meget af. Ecooking er et dansk brand, og så er det et brand hvis produkter har effekt. Jeg synes at kunne se og mærke effekt af mange af deres produkter. Desuden indeholder Ecookings produkter så meget økologi og naturlighed som muligt. I dag vil jeg fortælle jer lidt om fire skønne produkter til ansigtet: en maske, et serum samt en dag- og natcreme.

Peel Maske

Ecooking Peel Maske er en prisvindende en af slagsen, og det forstår jeg godt. Det er en effektiv maske med peelende effekt, som både opstrammer og udglatter huden. Masken indeholder aktive ingredienser, som mælkesyre og AHA-syre, der eksfolierer døde hudceller væk og sætter gang i celleproduktionen. Og så retter masken også op på linjer og rynker, mens den samtidig giver huden et mere ensartet og friskere udtryk.

Det er en effektiv masken. Som I kan se på billedet herunder, reagere min egen hud ved at blive meget rød, men det er helt normalt. Masken kan også få det til at prikke og stikke i huden, dette er også normalt. Det er ligeledes normalt, hvis din hud ikke reagerer på masken – den virker alligevel!

VIGTIGT: Peel Masken må ikke anvendes inden du går ud i solen. Jeg anvender den selv om aftenen inden jeg går i seng, så min hud kan falde til ro over natten. Og så skal den desuden skylles af med lunkent vand og et renseprodukt.

ecooking peel maske 2

Peel Masken er en parfumefri, tyk og glat gelmasek. Jeg oplever at den med det samme begynder at prikke svagt på huden, og så rødmer min hud også under behandlingen. Huden efterlades glat og blød, uden at være udtøret. Dog synes jeg ikke at kunne mærke det helt store når jeg skyller masken af, den dejlige følelse kommer jeg tørre mit ansigt, og bruger min efterfølgende hudpleje.

Rødmen i huden er lang tid om at aftage. Det ser voldsomt og solskoldet ud, men der er ingen smerte forbundet med det. Ved at anvende Peel Masken regelmæssigt, vil den over tid også have en gavnlig effekt på urenheder.

Vitamin Boost Serum

Ecookings Vitamin Boost Serum er uden tvivl et af de bedste sera jeg har prøvet. Jeg er vild med alt ved det. Serummet passer til alle aldre, det reparerer og giver huden maksimal fugt, mens indholdet af E-vitamin og antioxidanter beskytter huden. Serummet kan anvendes som en effektiv fugtbooster, aftersun, pleje til tatoveringer og områder med meget tør hud.

Vitamin Boost Serummet har en klar og tyk om end tyndflydende gelkonsistens. På huden føles det som et meget fedt serum. Det føles som at smøre ansigtet ind i en fed olieret creme, der omgående gør huden dejlig blød, bare uden af fedte huden til. Der går et øjeblik før serummet er trængt helt ind i huden. Det er som sagt et af de bedste serummer jeg længe har testet, og det er sindssyg godt over sommeren, hvor man måske får lidt for meget sol i ansigtet. Kæmpe stor og varm anbefaling herfra.

ecooking peel maske 3

Dagcreme

Dagcreme er en ansigtscreme, der giver huden masser af fugt og pleje, der holder hele dagen. Samtidig mindsker den fine linjer og forebygger aldringstegn. Det er ingrediensen Hyadisine, der giver langvarig fugt, og som med det samme mindsker hudens linjer og giver den en glattere struktur på samme måde som Hyaluronsyre. Ingrediensen Trylagen angriber de problemer, der opstår i alle faser af livet, og giver huden en frisk fylde. Derudover indeholder dagcremen også bl.a. hvedeekstrakt, solsikkeolie og shea butter.

Dagcremen har en skøn botanisk duft, der er tæt på at være den samme, som Ecookings Bodylotion. Og det er en duft, min næse er vild med, men den er ret kraftigt. Dagcremen har en let og alligevel en federe gel-creme-konsistens, som hurtigt trænger ind i huden. Jeg er vild med dens konsistens og effekt af blød og velplejet hud.

Natcreme

Natcreme er ligeledes en ansigtscreme, der sikrer en langvarig fugtbalance i huden samtidig med, at den udglatter og reducerer fine linjer. Når den bruges den hver aften, vil den synligt reducere dybden af rynker i huden. Natcreme komplimentere derfor også Dagcremen. Rynker i huden opstår, fordi ansigtsmusklerne bliver overstimuleret. Ecooking Natcreme indeholder ingrediensen Argireline, en Hexapeptide, det vil sige seks naturlige aminosyrer, der reducerer rynkedybden. Argireline virker ligesom botox på den måde, at den får musklerne til at slappe af. En anden af de aktive ingredienser er Trylagen, som booster kollagenen i huden og sikrer, at huden bevarer sit friske udseende.

Natcremen er en god tyk og fed creme, som er behagelig på huden. Den er drøj i brug og trods dens fedme er den ikke fedtet på huden. Også natcremen har en skøn og naturlig botanisk duft, den er dog ret kraftig. Natcremen får huden til øjeblikkeligt at føles gennemfugtet.

Kender du Ecooking?

Kærligst C.

Indlægget er sponsoreret i den forstand, at jeg har modtaget produkterne til test og skrevet indlægget på eget initiativ. Jeg har ingen økonomisk interesse i indlægget.

 

Relaterede indlæg

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *