Længere øjenvipper med Eyelash Growth Serum fra Swiss Clinic?

swiss clinic eyelash growth serum 1

Tilbage i efteråret relancerede Swiss Clinic deres vippeserum, som nu har fået et nyt navn, nyt design og en ny og forbedret formel. Serummet har fået navnet Eyelash Growth Serum. Formlen indeholder tre kraftfulde og klinisk beviste aktive ingredienser, som tilsammen arbejder for at stimulere øjenvippernes vækst, mindske hårtab og forbedre vippernes volumen for dermed også at forstærke de svage vipper. De tre aktive ingredienser er Redensyl, Biosaccharides og Capixyl, hvoraf sidstnævnte er ny i forhold til det tidligere vippeserum. Og så skulle det vise resultater allerede efter tre til seks uger.

Lidt om Redensyl, Biosaccharides og Capixyl
REDENSYL™

Redensyl er en banebrydende ingrediens i Eyelash Growth Serum, og har desuden vundet årets In-Cosmetics Silver Award “best Personal Care Ingredient” i 2014, for dens videnskabelige innovation, hvor brugen af grøn kemi med tilpasning på stamcellerne stimulerer hårvækst og mindsker hårtab. På bare 10 dage har Redensyl vist 214% længere øjenvipper sammenlignet med ubehandlede vipper.

BIOSACCHARIDES™

Biosaccharides er et koncentrat af højt oprenset glykogen, som er den afgørende energikilde i hudcellerne, der møder hårrøddernes energibehov i vækstfasen. Biosaccharides har i studier vist sig at øge overlevelsen af hårrødderne i deres vækstfase med 32%. På hjemmesiden skriver de, at Swiss Clinics Eyelash Growth Serum er den første hårkosmetik med aktive ingredienser, der er baserede på regenerativ medicinforskning og som giver bedre resultater end kirurgiske indgreb for hårtransplantation.

CAPIXYL™

Capixyl er som sagt den nye aktive ingrediens i Swiss Clinics Eyelash Growth Serum. Det er et kompleks med den perfekte kombination af peptider- og rødkløverekstrakt, som forebygger hårtab og øger hårvæksten. Dette kompleks modvirker hårtab, stimulerer øjenvippevæksten, forlænger øjenvipper og forstærker svage vipper.

Får længere, tykkere og smukkere øjenvipper

Er det ikke noget vi alle går og drømmer om? Jeg kan huske en pige jeg gik i klasse med, hun havde simpelthen de smukkeste vipper, de var bare så lange og fyldige og så buede de helt perfekt. Men det var hendes egne fra naturens side, og for pokker da hvor jeg misundende hende! Heldigvis findes der de her vippeserums, som kan/skulle kunne give os knap så heldige, længere vipper. Sidste serum jeg testede var fra NeuLash hvorefter jeg også har fået komplimenter for mine øjenvipper, og flere gange er spurgt om jeg bruger kunstige vipper, slev af fremmede. Jeg håbede dog at Eyelash Growth Serum kunne give mig endnu længere og endnu mere fyldige vipper end NeuLash.

Man kan selvfølgelig komme langt ved bare at bruge mascara, øjenvippebukker eller måske få fortaget et lash lift. Dog kan disse også virke skadende. Mascara kan virke udtørrende på vipperne, så de falder af. Og samtidig kan det også slide på dem og være hårdt for vipperne, når mascaraen skal fjernes igen. Desuden er der det faktum, at hvis vipperne er tørre og skrøbelige kan de også knække af at bruge en vippebukker. Derfor er et vippeserum blandt andet godt, da de fugter, plejer og forstærker vipperne. At de så bliver længere og fyldigere samtidig er et kæmpe bonus!

swiss clinic eyelash growth serum 2

Anvendelse af Eyelash Growth Serum

Serummet skal forsigtigt påføres langs vipperoden, på samme måde, som var det en eyeliner. Og så skal du være opmærksom på, at vipperne skal være helt rene. Du skal IKKE bruge creme på området og så skal du helst holde dig væk fra makeupfjerner med olie, da olien ligger en hinde på vipperne, som gør at serummet ikke kan trænge ind til vipperne og dermed ikke har nogen effekt.

For bedste muligt resultat bør serummet påføres både morgen og aften. Du skal blot vente til serummet er tørt, inden du ligger din makeup. OBS jeg oplever at området hvor serummet er påført sviger og er meget ubehageligt et øjeblik efter, men så forsvinder det igen. Jeg har ikke oplevet at få hududslæt eller andre gener.

Når det ønsket resultat er opnået, anbefales det at fortsætte med Eyelash Growth Serum 2-3 gange om ugen for at bibeholde udseendet og styrken i de nu længere og tykkere vipper.

Resultater efter 2 måneders brug

Herunder ses til venstre billedet af mine vipper UDEN mascara, før jeg startede med at bruge Eyelash Growth Serum. Og til højre ses mine vipper efter to måneders brug af Eyelash Growth Serum. Jeg synes ikke at kunne se en betydelig forskel. Det eneste jeg har oplevet er, at de alleryderste vipper er blevet lidt længere end de andre. Ellers ikke de store forandringer at spore.

swiss clinic eyelash growth serum 3

Herunder ses mine vipper MED mascara. Før billedet er det øverste og det nederste billede er efter to måneders brug. Mascaraen jeg har brugt er Eyeko Black Magic Mascara Drama & Curl. Heller ikke fra denne vinkel og med mascara synes jeg at kunne se nogen forskel af betydning. Kan du?

swiss clinic eyelash growth serum 4

Eyelash Growth Serum 6 ml rækker til ca. 3 måneders brug ved normal anvendelse.

Hvilke vipperserum bruger du? Og virker det?

Kærligst Charlotte

Indlægget er sponsoreret i den forstand, at jeg har modtaget produktet til test og skrevet indlægget på eget initiativ. Jeg har ingen økonomisk interesse i indlægget.

Relaterede indlæg

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *