Heros fra Nyx Professional Makeup og det med god grund

Nyx Professional Makeup 1

Nyx Professional Makeup 2

NiceHair er blevet forhandler af Nyx Professional Makeup, hvor I desuden altid kan få yderligere 5% rabat på jeres køb, med min kode HVERDAGSBLUSH5. Nyx er et makeupbrand, som jeg kender og holder af. Deres priser er gode og de har al slags makeup. Jeg har testet en række af deres såkaldte hero produkter. Og nogle af den er da også heros, men bestemt ikke dem alle, som du kan læse i dette indlæg. Nyx Professional Makeup, hvis navn er opkaldt efter den græske Gud af natten, startede småt ud tilbage i 1999 med det formål, at lave professionel makeup til en pris alle kunne være med på.

De 9 helte fra Nyx Professional Makeup
Til ansigtet:

Total control drop foundation. Jeg er meget positivt overrasket over denne foundation. Den er meget flydende og har en konsistens der er tæt op vand, måske du kan fornemme konsistensen på billederne herunder? Men samtidig giver den faktisk en ret god dækning uden at makeuplooket bliver for tungt at have på eller se på. Desuden er den drøj i brug og nem at fordele ud på ansigtet. Jeg har den i farven ”natural” og den matcher min egen hudfarve perfekt. Dog vil jeg sige at huden skal være fugtet før brug, jeg oplever nemlig at den sætter sig knap så pænt på tørre områder.

Nyx Professional Makeup 3

Highlight & contour pro palette. Jeg er ikke helt solgt på denne palette. Jeg synes ikke dens highlightprodukter er noget særligt, de er meget svage. Faktisk har jeg kun brugt dens contour dele, og er kommet til den konklusion, at jeg har andre og bedre contour og bronzer produkter liggende, som jeg fortrækker at bruge frem for paletten.

Nyx Professional Makeup 4

Nyx Professional Makeup 5

Studio finishing powder. Dette er en transparent hvid pudder, som passer til alle hudtyper. Pudderen består af 100 % ren mineral silika, og kan bruges til at sætte foundationen så den ikke render nogen steder, men den kan også bruges alene for et strålende og lysere look. Det skal lige nævnes at den er meget drøj i brug, så man skal påføre den i små mængder.

Dewy finish setting spray. Denne settingspray giver et dugget finish, som jeg ret godt kan lide. Det gør makeuppen mere naturlig og knap så støvet at se på. Desuden så har en settingspray det formål, at få makeuppen til at holde længere. Den fås også i en udgave der skulle holde huden mat, den har jeg dog ikke selv prøvet.

Til øjenomgivelserne:

Mikro brow pencil. Denne brynblyant har to ender; i den ene ende er det farvede makeupprodukt og i den anden ende er en brynbørste. Jeg har farven ”ash brown” og den er meget svag og ikke særlig pigmenteret. Umiddelbart synes jeg ikke at den er særlig god, til dels fordi den ikke sætter særlig meget farve af på mine bryn.

Ultimate Shadow Palette. Jeg har i forvejen tidligere testet og skrevet om en af Ultimale Shadow Paletterne, nemlig den meget farverige Brights, som du kan læse HER. Men paletterne fås i flere forskellige udgaver, blandt andet Warm Neutrals, som indeholder skygger lige efter min smag, farver som palettens navn beskriver perfekt; varme, gyldne, brune og neutrale nuancer. Det eneste som jeg er ret ked af, og endda en ret væsentlig detalje er, at jeg ikke synes at skyggerne har en specielt god holdbarhed på øjenlåget.

Nyx Professional Makeup 6

Nyx Professional Makeup 7

Worth the hype volumizing lengthening mascara. Jeg havde virkelig glædet mig til at teste denne mascara. ”Worth the hype”-navnet fortæller at den er god og har meget at leve op til, og så har jeg hørt meget godt om den. Desværre levede den ikke rigtig op til mine forventninger. Jeg synes at det er en meget almindelig standard mascara, som ikke gør noget ud over det sædvanlige. Og så er den ikke det der ligner at være vandfast.

Nyx Professional Makeup 8

Til læberne:

Lip Lingerie. Jeg har testet en af deres Lip Lingerier; den nude gloss i farven Honeymoon. Normalt hader jeg lipgloss, jeg hader hvordan de klistrer, og hvordan de føles på mine læber, selvom jeg synes at en gloss er flot på læberne. Men jeg er imponeret over denne. Jeg kan holde ud at have den på, netop fordi den ikke virker så klistret. Det er selvfølgelig en smule mere end almindelig læbepomade, men så stor forskel er der faktisk ikke. Desuden er Honeymoon farven rigtig smuk og et perfekt match til min egen læbefarve. Det eneste minus ved glossen er dens knap så lækre smag.

Nyx Professional Makeup 9

Soft Matte Lip cream. Også disse har været en positiv overraskelse. Jeg har testet flere matte læbestifter, blandt andet fra Maybelline og Wet n Wild, hvor jeg synes begge slags havde en underlig let klistret og tør tekstur på læberne, som har resulteret i at de ikke bliver brugt. Disse fra Nyx klistrer ikke, og de krakkerer heller ikke læberne, de er bare dejlig at have på læberne – og så dufter de også godt. På den ene af de tre farver, som jeg har testet; Antwerp, så oplevede jeg at dens ydre farve og dens reelle farve ikke rigtig stemte overens, ellers passer farverne som deres ydre.

Nyx Professional Makeup 10

Lingerie Gloss i farven Honeymoon efterfulgt af Soft Matte Lip Cream i farverne Stockholm, Antwerp og Copenhagen. 

Har du nogle Nyx favoritter?

Kærligst Charlotte

Indlægget er sponsoreret i den forstand, at jeg har modtaget produkterne til test og skrevet indlægget på eget initiativ. Jeg har ingen økonomisk interesse i indlægget.

Relaterede indlæg

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *