Test af care repair linjen fra ID Hair Elements

id hair elements care repair

ID Hair er nok mest kendt for deres velduftende hårvoks? Men de har også en masse andre hårplejeprodukter, blandt andet er der en linje, som hedder ID Hair Elements, hvori der er hårplejeprodukter til diverse formål. Der er linjer til farvet hår, til hår der mangler volumen, til beskadiget eller kemisk behandlet hår, til at neutralisere uønsket varme undertoner i håret, til langt hår og til at hydrere håret. Foruden hårplejen, så indeholder ID Hair Elements også en lang række stylingsprodukter.

ID Hair Elements care repair

I dag vil jeg fortælle jer om tre produkter fra ID Hair Elements care repair linjen; shampoo, balsam og hårkur som jeg har testet. Først og fremmest så er det en linje der gør beskadiget og/eller kemisk behandlet hår blødt og smidigt. Linjen indeholder blandt andet marulaoile, der beskytter håret mod ydre påvirkninger og ekstrakt fra fransk eg, der neutraliserer fire radikaler og reducere effekten af oxidativ stress.

Om shampooen skriver de at håret styrkes bliver mere glansfuldt og lettere at rede ud. Det sidste er jeg dog meget uenig i, jeg oplevede nemlig at mit hår blev betydeligt svære at rede ud, efter at jeg skiftede til care repair produkterne. Generelt er jeg ikke imponeret af denne shampoo. Den er ikke særlig drøj i brug, og så fungere den ikke med en pumpe. For det første kommer der ikke særlig meget produkt ud pr. pump, og for det andet er den meget stram at pumpe. Den er lang tid om at ”lade op” til næste pump. Jeg når at få ondt i fingrende, inden jeg har en passende mængde. Jeg har valgt at fjerne pumpen fra min shampoo og det går meget bedre uden. Mit hår bliver dog stadig filtret, og jeg tror det er fordi den ikke er så nem at massere ind i håret, så jeg filtre det meget mere end jeg plejer dér. Dog vil jeg sige at jeg oplever at mit hår har fået mere glans, men det gør også at jeg synes, at mit hår hurtigere syner fedtet.

Balsammen skulle give håret fugt og glas samtidig med at hårstråene skulle blive glattere og stærkere. Pumpen fungerer meget bedre hos balsammen, dens lette og cremede konsistens er nemmere at pumpe op. Her foregår det i et normalt pumpetempo, og jeg når ikke at få ondt i fingrene. Som sådan er det en meget almindelig balsam, jeg oplever at den blødgør mit hår, når jeg skyller den ud, men ellers er der ikke noget specielt over den.

Hårkuren er til gengæld speciel! Jeg har aldrig oplevet så let og luftig en konsistens hos en hårkur. Konsistensen minder mig mest af alt om flødeskum. Den dybdevirkende hårkur til skadet hår plejer, fugter, gør håret stærkere, giver glans og modvirker frizz. Det er en udmærket hårkur, men jeg vil også sige at der findes bedre.

Alt i alt er jeg ikke særlig stor fan af disse tre care repair produkter. Jeg oplever ikke den store effekt af produkterne, og især shampooen irritere mig på alle punkter; konsistens, design og effekt.

Har du prøvet nogle af ID Hair Elements serierne?

Knus Charlotte

Indlægget er sponsoreret i den forstand, at jeg har modtaget produkterne til test og skrevet indlægget på eget initiativ. Jeg har ingen økonomisk interesse i indlægget.

Relaterede indlæg

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *