Goodiebox februar 2021 // Pop the Confetti

Goodiebox februar 2021

Februar måneds Goodiebox fejre de seje og inspirerende kvinder, der laver uundværlige skønhedsprodukter og bygger innovative brands op. Produkterne i månedens boks består derfor kun af brands skabt af kvinder. Og så er den en påmindelse om:

At du kan opnå dine drømme uanset dit køn

Goodiebox februar 2021 indeholder:

Ecooking: Repair Shampoo (full size). Ecooking er et af mine favoritbrands, jeg er vild med rigtig mange af deres produkter. Og det er faktisk lidt sjovt, at der lægger en hårshampoo derfra, da jeg i øjeblikket er i gang med at teste tre andre shampoos fra Ecooking. Så det kommer i snart til at se mere til.

ModelCo: Instant Radiance Concealer (full size). Dette er en meget lille concealer, der gør den praktisk at have med på farten. Concealeren har en behagelig duft og så dækker den pænt og naturligt, dog ikke overdrævet og 100 %. Jeg kan bedst lide at bruge den under øjnene, til urenheder synes jeg ikke at den er god nok.

Niré Beauty: The Multitasker Brush 113 (full size). Jeg er vild med Niré Beauty, jeg har virkelig mange af deres makeuppensler, men gladest er jeg for dette sæt. Denne her har en børste i hver sin ende. I den ene ende, er der en præciseringspensel som man f.eks. kan duppe sin øjenskygge på med. Og i den anden ende, er der en blød og fluffy pensel til at blende med.

Respire: Solid Face Cleanser. … Det her med sæbebare fungere altså bare ikke for mig. Jeg synes ikke at det er smart. Jeg fortrækker min ansigtsrens, shampoo, håndsæbe og så videre i flydende form. Jeg kan godt se at man spare på plastikemballage ved denne type af produkter, men det fungerer ikke for mig.

Skøn Skincare: Nourishing Face Oil (full size). Dette er en lille smuk flaske der indeholder en neutralduftende, let og vandig ansigtsolie. Olien er probiotisk som gendanner og afbalancere hudens mikrobiota. Olien har desuden dokumenteret effekt på både blokeret, uren, tør og/eller olieret hud.

Februar måneds Goodiebox indeholder fem produkter, hvoraf fire af dem full size, og har en samlet værdi af ca. 780 kr. Kunne du også tænke dig at blive forkælet af Goodiebox hver måned, så kan du nemt tilmelde dig HER. Det koster 169 kr. om måneden og er inkl. fragt og håndtering. Og så er abonnementet selvfølgelig uden binding. Vil du nå at have denne måneds boks med, skal du være hurtig på tasterne, da boksene har det med at blive udsolgt.

Hvad var der i din boks? Hvad synes du om månedens Goodiebox?

Knus Charlotte

Indlægget er sponsoreret i den forstand, at jeg har modtaget boksen til test og skrevet indlægget på eget initiativ. Jeg har ingen økonomisk interesse i indlægget.

Relaterede indlæg