Fugtkoncentratet Hydra-Hyal fra Filorga

filorga hydra-hyal

Jeg har tidligere skrevet om nogle af Filorgas produkter, og nu er jeg klar med endnu en anmeldelse af et af de eksklusive og luksuriøse produkter; Hydra-Hyal. Hydra-Hyal er et fugtkonsentrat/serum, som intensivt gennemfugter huden, med hjælp fra fire forskellige hyaluronsyrer for en komplet fugtgivende og fugtbevarende behandling.

De fire forskellige hyaluronsyrer:
  • Høj molekylevægt: Bevare fugten på hudens overflade.
  • Middel molekylevægt: Gennemfugter epidermis.
  • Lav molekylevægt: Gennemfugter dermis og giver volumen.
  • Inkasplet: Hyaluronsyrer frigives gradvist igennem 24 timer.

Filorgas signaturkompleks, NCTF, er selvfølgelig også at finde i Hydra-Hyal. NCTF komplekset beskytter mod frie radikaler og stimulerer hudens naturlige kollagenproduktion. Desuden indeholder koncentratet også et revitaliserende algeekstrakt og vitamin- og mineralrige rødalger, galanga (asiatisk ingefær) samt jamask slangegræs som har en beskyttende og antiinflamatorisk effekt.

Min oplevelse med fugtkoncentratet Hydra-Hyal

Som udgangspunkt har jeg været rigtig glad for Hydra-Hyal. Min hud elsker generelt bare fugt. Jeg har kun ét lille minus, som går til applikatoren. Den er meget lang og kan virker både løs, skrøbelig og ustabil. Den er ikke på noget tidspunkt gået i stykker, men I kender sikkert følelsen, af at man ved at noget snart går i stykker? Sådan har jeg haft det fra dag et af, med denne applikator.

Når men som fugtkoncentrat/serum gør det som lovet: det fugter huden. Konsistensen er tynd, men alligevel lige akkurat fast nok, til ikke at være vand. Det kan godt glide lidt ned af ansigtet ved applikation, inden jeg når at smøre det helt ud, men ikke så meget at det drypper af mit ansigt. Når der smøres ud i ansigtet bliver mit ansigt meget fugtet, men der går et lille øjeblik, så er det allerede trængt ind i huden. Det er meget lækkert. Huden efterlades hydreret og blød.

Dog vil jeg sige, at Hydra-Hyal er et skønt fugtgivende produkt, MEN det slår altså ikke DETTE produkt, som er mit absolutte favorit fugt produkt.

Har du prøvet nogle af Filogas produkter?

Kærligst C.

Indlægget er sponsoreret i den forstand, at jeg har modtaget produktet til test og skrevet indlægget på eget initiativ. Jeg har ingen økonomisk interesse i indlægget.

Relaterede indlæg

2 kommentarer

  1. Ja jeg har også gang i Filorga pt, det er godt for min hud:-)
    Ønsker dig en smuk søndag.