Test af NeuLash vippeserum

neuLash 1

Lange og smukke naturlige vipper, må være enhver piges største drøm? Det er i hvert fald min drøm. Udover kunstige vippe, vippeekstensions, lash lift og hvad der nu ellers findes af muligheder, findes der faktisk også en mere permanent løsning, for at få sine egne vipper længere og fyldigere; nemlig vippeserum. Og der findes et hav af forskellige slags! Mange har måske hørt om M2 Beauty? Jeg har ikke slev prøvet brandet, men jeg har prøvet et par andre, blandt andet RevitaLash, og nu har jeg fået mulighed for at teste NeuLash.

NeuLash vippeserum

Jeg havde faktisk ikke hørt om brandet NeuLash før. Brandet forhandles blandt andet hos spashop.dk hvor både M2 Beauty og RevitaLash også forhandles.

Det er et plejende vippeserum, som fugter vipperne og derved genopbygger deres styrke, smidighed og længde. Mange vipper knækker af når de når en hvis længde, da de er tørre og beskadiget. Vipperne kan også tage skade ved brug af mascara, da disse som oftest virker udtørrende.

Mine opnåede resultater

Jeg synes der gik over en måned før jeg begyndte at kunne se en betydelig forskel på mine vipper. Der hvor jeg til en start kunne se at de var blevet længere, var i yderkrogene. Efter ca. halvanden måned synes jeg at kunne se en betydelig længdeforøgelse for hele striben af vipper. Og så kan jeg desuden mærke, at vippehårene er blevet tykkere. Mine vipper er dog lidt stive i det, så de stritter mere ligeud end de buer opad, men det kan jo fixes med lidt mascara.

Herunder ses til venstre billedet af mine vipper UDEN mascara, før jeg startede med at bruge NeuLash. Og til højre ses mine vipper efter to måneders brug af NeuLash. Jeg synes godt at man kan se, at de er blevet en lille smule længere og at de er blevet mere fyldige.

neuLash 2

Herunder ses mine vipper MED mascara. Før billedet er det øverste og efter to måneders billedet er nederst. Mascaraen jeg har brugt er Løwén beyound volume & curl mascara. Forfra med mascara synes jeg især at man kan se en forskel på vipperne til højre.

neuLash 3

Jeg vil også sige at det gik bedre med vipperne i den side hvor der er tydeligst forskel. Det var som om nogen af mine vipper ikke kunne finde ud af det på det andet øje. På et tidspunkt så det forfærdelig ud med mascara på, da de var så uens i længden, men jeg synes vipperne er kommet efter det, og faktisk er nået til et fint resultat. Dog ikke så lange som jeg selv havde håbet på. Men det er en start, så må jeg se at få testet nogle andre vippeserums for at se om jeg kan opnå drømmen om lange smukke vipper.

Anvendelse:
  • Den første måned anvendelse en gang dagligt
  • Den anden måned anvendelse en gang hver anden dag
  • Derefter anvendelse 2-3 gange ugentligt
Mulige fejlkilder ved brug af vippeserum

Der er et par ting man skal undgå, når man bruger et vippeserum, uanset brand. Man skal holde sig fra olieholdig makeupfjerner, da olien ligger sig som en hinde på huden og forhindre vippeserummet i at trænge ordentligt ind i vipperne. Ligeledes gælder for olieholdig creme. Jeg har personligt været omhyggelig med ikke at få creme på det område ved vippekanten, hvor vippeserummet skal bruges.

Har du prøvet noget vippeserum? I så fald hvilke? Var resultatet godt?

Kærligst Charlotte

Indlægget er sponsoreret i den forstand, at jeg har modtaget produktet til test og skrevet indlægget på eget initiativ. Jeg har ingen økonomisk interesse i indlægget.

Relaterede indlæg

1 kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *