Jeg har fået lavet et lash lift

lash lift 1

Lash lift før og efter forfra uden mascara

lash lift 2

Lash lift før og efter fra siden uden mascara

Af få lavet et lash lift er noget jeg havde set frem til rigtig længe. Jeg havde lovet mig selv at når jeg var færdiguddannet, havde fået job OG fået løn ville jeg forkæle mig selv med selv samme behandling. Så jeg glædede mig til endelig at få det afprøvet!

Jeg vil starte med at sige at det ikke er nogen speciel rar behandling. Jeg synes personligt at det er rigtig ubehageligt at en anden person skal pille og røre ved mine øjne. Det værste var faktisk første del hvor vipperne skulle renses og vaskes og “maskerne” skulle på. Derefter var det ikke så slemt igen. Permanentvæsken lufter ikke så godt; prut blandet med karse… Og lugten hænger altså ved! Det lyder måske underligt, hehe, men jeg fik min kæreste til at snuse til mine vipper og han var ved at brække sig, men han er også lidt pjevset engang i mellem. Og så giver væsken desuden en prikkende/svigende/brændende fornemmelse, der heller ikke er videre behagelig.

Resultatet er godt, slev på mine relativt korte vipper. Det er virkelig ikke meget der skal til, for at give en flot forskel, og så er det jo mine egen vipper. Man kan jo også bare bruge en vippebukker. Problemet er bare, at bukket (for mit vedkomme) ikke holder i mere end en halv time…

Spændingens mange timer

Man skal dog vente i 24 timer, før man må vaske øjnene/vipperne eller bruge mascara. Så I kan måske forestille jer, at jeg var ved at gå til af spænding over hvordan det mon ville komme til at se ud med mascara på! Men jeg endte med at være godt tilfreds med dette også! Se her:

lash lift 3

Lash lift før og efter forfra med samme mascara; total temptation fra Maybelline (læs min anmeldelse af mascaraen HER)

Mine vipper på højre øje er lavet en smugle flottere end på det venstre øje, synes jeg. Men derudover har jeg været rigtig glad for bukket. En af de ting der er farligt ved første at prøve sådan en behandling er, at man vil have det lavet igen og igen. Så det kan godt blive en liiidt dyr fornøjelse.

Har du prøvet at få lavet et lash lift?

Kærligst C.

 

Relaterede indlæg

6 kommentarer

 1. God aften,
  hvor spændende og nej jeg har kun fået farvet mine vipper, aldrig løftet de.
  Det ser flot ud, så måske jeg skulle prøve det også:-)
  Rigtig godt forår ønskes og håber lugten er væk nu:-)

  1. Lugten forsvandt helt efter et par dage 😉
   Det er i hvert fald værd at prøve, hvis du ønsker at dine naturlige vipper ser længere ud <3

 2. Jeg har også fået lavet et lash lift. Jeg er dog itvivl om jeg må bukke mine vipper selv, da jeg godt synes, at mit lash lift kunne være mere bukket?

  1. Det er da lidt øv, men ja jeg er ret sikker på at du sagtens kan bukke dine vipper med en vippebukker alligevel 🙂
   Jeg synes det godt ved lash lift var at jeg slap for netop dette, da det godt kan slide på vipperne at bukke med en vippebukker.