Goodiebox september 2016

goodiebox september 2016

September måneds Goodiebox har fokus, på at vedligeholde den glød vi fik i sommers, men som desværre er ved at aftage. Dette gør de med produkter sammensat efter temaet ”GET YOUR GLOW ON”.

Human+Kind wash-off facial cleanser. Ligesom med alle andre produkter af samme mærke, består denne cleanser af 99 % naturlige ingredienser, som aleo vera og hypenolie. Cleanseren er behagelig, dejlig cremet og med en mild og frisk duft.

Human+Kind deep cleansing cloth. Da jeg hentede boksen på posthuset og bemærkede dens vægt, var min tanke faktisk, at den ville indeholde en vaskesvamp – så at der lå en vaskeklud i boksen, var lidt sjovt. Men det var en positiv overraskelse, da den er ualmindelig blød. Kluden kan både bruges alene eller med en cleanser – som f.eks. ovenstående. Den både fjerner makeup, eksfolierer og stimulere huden.

Naobay oxygenating cream moisturizer. Dette er en fugtighedscreme til ansigtet, den indeholder avokado- og olivenolie og har en frisk duft af citrus. Cremen trænger meget hurtigt ind i huden og efterlader den er hverken fedtende eller skinnende. En anden ting jeg virkelig elsker ved Naobays produkter, er deres design, jeg er helt vild med skruelåget af træ, det er charmerende og gør at jeg har lyst til, at have den stående fremme.

Vita Liberata fabulous self tanning tinted lotion. Jeg vil lige sige, at jeg aldrig har prøvet en ”rigtig” selvbruner før, kun body lotions hvor der er tilsat omkring de 2-3 %. Så da jeg sad med min nye Goodiebox og ville dufte, klemte jeg lidt på tuben, for at få lidt duft ud. MEN en klat sprøjtede i stedet ud over min nye hvide bluse………. Ikke fedt nej. Jeg er ikke fan af bruncreme, det er simpelthen for meget, og ikke noget jeg gør mig i. En anden ting jeg synes er lidt til den negative side – fra Goodiebox’s side af, er at der står at den skal påføres med en påføringshandske, og at der så ikke lægger en sådan i boksen – jeg ejer i hvert fald ikke en påføringshandske.

Lord & Berry line/shade. Eyelineren er meget pigmenteret, den er meget nem at arbejde med. Desuden har den en god holdbarhed OG den er vandfast.

Manna Kadar radiance bronzer & highlighter duo. Denne due kan både bruges som bronzer (ikke fan), som highlighter (mega fan) og som øjenskygge (ok). Jeg synes især, at highlighter delen er fantastisk, den ligger sig pænt, den skinner uden at det er alt for unaturligt, og den er ikke alt for glimmeret – meget god!

Ikke alle har fået det samme denne måned. Hvor jeg har fået Human+Kind cleanser, har andre fået formular 10.0.6 smooth operator, og hvor jeg har fået selvbruneren fra Vita Liberata, har andre fået James Read overnight tan – Jeg misunder lidt jer, der har fået de to andre produkter, da jeg kun har hørt godt om begge mærker, så jeg håber i nyder dem! 😉

Hvis du endnu ikke er medlem af Goodiebox, så kan jeg fortælle at det er et månedligt abonnement, til i alt 159 kr. for både boks, fragt og håndtering. Hvis du vil nå at have september boksen med, så skal du skynde dig at tilmelde dig, da der ofte er rift om dem.

Relaterede indlæg

3 kommentarer

  1. Hvor er Goodiebox et fantastisk koncept! Jeg havde ikke hørt om det før, men nu når jeg har kigget dine indlæg om Goodiebox igennem, har jeg simpelthen været nød til selv at oprette et abonnement! Jeg glæder mig til fremover at modtage Goodiebox! 😀

    Hilsen Camilla

  2. Hej Camilla

    Dejligt at du har bestilt et Goodiebox abonnement, det skal du nok blive rigtig glad for! 🙂

    God weekend 🙂
    Hilsen Charlotte