Volumen pudder fra Schwarzkopf

Volumen pudder fra Schwarzkopf

Jeg havde faktisk glædet mig rigtig meget til at prøve denne volumen pudder. Det er ved at være lang tid siden at jeg købte den, og den havde faktisk for pakket sig, så jeg helt havde glemt alt om den. Men jeg fandt den og så skulle jeg prøve den nu og her.

Det er sådan, at man bare skal drysse lidt pudder ud i håndfladerne, og gnide dem mod hinanden og så rode op i sit hår. Når pudderet kommer ud i hænderne og folder hænderne sammen forsvinder pudderet, som om det smelter meget hurtigt, og så virker det altså ikke volumengivende i mit hår, måske det er fordi mit hår er for tung, men det er ikke særlig tykt… Det pudderet gjorde ved mit hår, var at give det en mærkelig konsistens, lidt stift og fedtet, det så urent ud. Jeg synes også at pudderet gør mit hår endnu mere elektrisk end det er i forvejen.

Og det er ikke fordi jeg ikke gav det en chance, for det gjorde jeg, jeg synes ikke det kunne være rigtig at der ikke skete noget, det gav ingen volumen. Så jeg prøvede hvor jeg brugte ret meget – fire omgange med pudder ud i hænderne, jeg har også prøvet en omgang hvor jeg har drysset det direkte ud i håret, og lige meget hjælper det, der er ingen volumen at hente i denne volumen puder fra Schqarzkopf, den eneste volumen der kommer er af at ugle håret ved påføring. Og jeg vil sige, det skuffer i sær når man har set billedet på æsken! (Man kan håbe resultatet er bedre i kort hår, ellers er billedet meget misvisende) Skraldespanden med det samme.

Hvad gør I for at få volumen i håret?

Relaterede indlæg

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *