Face mist med Vitamin C

face mist vitamin c

Jeg købte denne face mist fra The Body Shop, fordi jeg havde hørt en masse godt om face mists, men personligt synes jeg at det er meget overvurderet, jeg bruger den kun for at få den tømt. Jeg synes ikke at den gør nogen forskel for min hud. Her om sommeren når man ligger og soler sig, kan jeg godt se at den kan være til nytte, til sådan lige til at give et kølene boost til ansigtet, samt fugte huden lidt, men jeg synes ikke at face mist er hypen hver.

En god ting ved lige denne vitamin C face mist fra the body shop er dens friske duft, den dufter citrus. Citrus duften stammer dog fra camu camu bær, der har et meget højt indhold af vitamin C, men det er vidst også det hele. Så jeg køber ikke selv en face mist igen, da det i mine øjne er et ret ligegyldigt produkt – og pengespild.

TIL GENGÆLD prøvede jeg mig lidt frem, for at finde noget andet jeg kunne bruge den til. Jeg er kommet frem til, at bruge den som en toner i stedet – jeg tog sprayproppen af og kom produktet ud på en vatrondel, og det synes jeg har fungeret rigtig godt. Den er for mig til meget mere nytte som toner end den som face mist, og faktisk som en rigtig skøn toner!

Hvad er jeres erfaringer med face mist??

 

Relaterede indlæg

1 kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *