Rodial dragon’s blood XXL lip plumper

Rodial – Dragon’s blood XXL lip plumper 1

Jeg er vild med Rodial. Det er et halvdyrt/heldyrt brand, men jeg synes også at pengene er givet godt ud. Jeg har i hvert fald været super glad, for de Rodial produkter jeg tidligere har brugt. Det er bestemt et af mine favorit brands. Du kan læse om stemcell super-food serien HER og dragons blood sculpting gel HER.

Dragon’s blood XXL lip plumper

Dragon’s blood XXL lip plumper er faktisk en form for lip gloss. Det er en transparent og ikke-klistrende formel, som giver læberne et fint og naturligt shine – dog ikke lige så meget som ved almindelige lip gloss. Jeg synes den er rigtig fin at have på, og så er jeg fan af den ikke-klistrende formel. Desuden har den en skøn og let duft.

MEN MEN MEN (!) det dragon’s blood XXL lip plumper egentlige har til formål er, at give læberne et øjeblikkeligt og langvarigt volumenboost. Den indeholder derfor plumping hyaluronsyre, beroligende bisabolo, vitamin E og chili til formålet. Det er naturlige ingredienser, som forøger læbernes størrelse.

Jeg har tidligere prøvet et lignende læbeprodukt fra make up factory, dog uden succes. Jeg synes at den var meget ubehageligt på læberne. Rodials XXL lip plumper indeholder som sagt blandt andet chili, som især er den ingrediens der skulle give mere fylde til læberne. Det gør så også at der kommer en lettere ubehagelig, stikkende og prikkende fornemmelse på læberne, som først aftager efter et stykke tid. Det er dog i en mild grad. Mine tanker er at læberne faktisk bliver irriteret over chilien og reagere ved at hæve en smugle op…

Virker den?

Rodial – Dragon’s blood XXL lip plumper 2

Før og efter

Om den virker? Bedøm selv, hvad synes I? Jeg synes umiddelbart ikke, at den giver nogen form for ekstra volumen. Jeg er vild med det fine og lette shine den giver, men nu hedder den altså XXL lip plumper. Jeg vil skyde på, at man køber produktet, med den intention at få lidt fyldigere læber, og ikke kun for dens shine effekt.

Jeg vil afrunde med at sige, at jeg bedre ville kunne lide dragon’s blood XXL lip plumper, hvis det havde været en helt almindelig lip balm. UDEN chili og UDEN nogle former for ubehagelige fornemmelse. Og så måtte prisen også gerne sættes en tand ned.

Har du prøvet dragon’s blood XXL lip plumper? Virker den på dine læber?

Kærligst C.

Relaterede indlæg

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *