CLINIQUE – Clinique smart vs. Even better clinical

clinique

Det gode ved Clinique’s egen hjemmeside, er at man altid får pæne produktprøver med i købet. An på hvor stort et beløb man køber for, kan man selv vælge et X antal prøver blandt et udvalg. Dette udvalg udskiftes også ofte, så man hele tiden kan prøve noget nyt. Med pæne prøver mener jeg, at de faktisk har nogle rigtig gode og gavmilde prøvestørrelser. Jeg har flere ting jeg har haft meget glæde af i lang tid, f.eks. deres cubby sticks prøver.

Når men blandt alle disse prøver jeg har skrabet sammen, har jeg blandt andet fået to af deres high end hudpleje serummer. Jeg synes umildmart at de minder meget om hinanden så jeg vil her i indlægget anmelde, se på forskelle og ligheder, så du måske kan blive klogere på hvad du skal gå efter, hvis du tænker at det er noget for dig.

Clinique smart

Clinique smart er den dyreste af de to serummer. 50 ml koster 735 kr. Min prøve er på 10 ml, det vil sige at den har en værdi af 147 kr. Clinique smart serum kan bruges i alle aldre, den reparere synlige såvel som usynlige skader i huden. Den er god til pigmentforandringer, linjer, rynker og slap hud. Serummen skulle give din hud den smukkeste version af sig selv. Serummen giver en fantastisk silkeblød og glat hud, det er så dejlig en følelse!

Even better clinical

Denne serum er en smugle billigere end Clinique smart men stadig i en kategori jeg vil kalde for halv dyr. Prisen for 50 ml ligger her på 655 kr. Min prøve er på 15 ml som svare til en værdi på 196,50 kr. Kan du se hvad jeg mener med gavmilde og pæne prøver? Even better clinical er nok den serum der ville passe bedst til mig. Det er en sikker, effektiv og mild serum (også velegnet til sensitiv hud) der skal give en mere ensartede hudtone. Især i forhold til synlige pigmentforandringer, mørke pletter og spor efter uren hud. Der er dokumenteret en forbedring efter allerede 12 uger hos 58 %. De estimere dog 50 ml til at holde i kun 6 uger hvis man bruger den morgen og aften, så det er en dyr affære, men hvis det virker er det måske også det værd. I forhold til Clinique smart er der ikke den store forskel i brugen, Even better clinical er en smugle mere flydende/vandig/cremet, men det er ikke meget mere. Følelsen på huden er stort set også lig hinanden.

Lighederne

Jeg har kun mine prøvestørrelser at gå ud fra, så jeg kan desværre ikke give et resultat afsnit over serummerne. Ud fra hvad jeg har oplevet med mine prøver, virker de overraskende ens. Deres følelse på min hud ved påføring og effekt, deres farve, konsistens og duft er også meget lig hinanden.

Hvad synes du om Cliniques serummer?

Relaterede indlæg

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *