Bio-Oil mod strækmærker og andre hudskavanker

bio-oil

I dag skal det handle om den her meget berømte Bio-Oil. Den har været på markedet i mange år, jeg har bare aldrig slev haft den i hænderne. Men det har jeg fået nu. Nøgleordet for virkningen af Bio-Oil er, at gøre op med de ujævnheder man evt. har i huden. Jeg gætter på at vi alle har minimum én form for ujævnheder et eller andet sted på kroppen. Jeg skal ikke være bleg for at sige at jeg selv har en del strækmærker på ballerne.

Hvad kan Bio-Oli?

Bio-Oil er specialist hudplejeolie, som kan anvendes til rigtig mange forskellige hudproblemer. Desuden indeholder olien ingrediensen PurCellin Oil, som gør formuleringen af olien tyndere, og lettere for huden at absorbere. Ved at anvende Bio-Oil 2 gange dagligt i minimum 3 måneder, skulle man kunne opnå følgende resultater:

 • Den kan forbedre udseendet af nye og gamle ar, ved at hudnuancen bliver mere ensartede. OBS olien må ikke anvendes på beskadiget hud og nye ar, før såret er helet.
 • Den kan mindske dannelsen af strækmærker under graviditet, pubertet eller ved hurtigt vægtøgning
 • Den kan forbedre udseendet af allerede eksisterende strækmærker
 • Den kan forbedre fremtoningen af hormon- og pigmentpletter, og dermed udjævne hudtonen
 • Den kan hjælpe med at udglatte og tone aldrende og rynket hud i både ansigtet og på kroppen
 • Den hjælper med at bevare fugten i huden
 • Den gør huden blødere, glattere og mere smidig
De omtalte strækmærker

Som sagt har jeg en del strækmærker på mine baller. Og det er lige præcis dér jeg har brugt min Bio-Oil. Jeg har ikke taget før og efter billeder… MEN jeg synes de er blevet en smule mindre tydelige. De er ikke væk, men det havde jeg heller ikke forventet. Olien ensarter strækmærkerne med huden, så de syner mindre tydelige.

Sammen med olien har jeg brugt Loofah svampen fra Nomess inden brug af olien, for at fjerne døde hudceller og samtidig stimulere blodcirkulationen. Svampen kan både anvendes tør eller under bruseren hvor den blødes op. Personligt synes jeg, at det fungerer bedst at bruge den mens den er tør under bruseren, hvor huden er våd. Jeg synes ikke den er specielt effektiv, når svampen er blødt op med vand.

VIND
Kunne du tænke dig at prøve Bio-Oil?

Hvis du tænker at Bio-Oil også er noget for dig, så har du lige nu mulighed for at vinde en super lækker pakke. Præmien består af:

Præmien har en samlet værdig på ca. 560 kr. Du kan deltage ved at skrive en kommentar i kommentarfeltet herunder. Hvis du vil øge dine vinderchancer kan du også deltage på min Instagramprofil. Deltager du her, så husk at angive en mailadresse, som jeg kan komme i kontakt med. Jeg finder én vinder ud fra samtlige deltagere på mandag den 5. november 2018.

Har du prøvet Bio-Oil?

Knus Charlotte

Indlægget er sponsoreret i den forstand, at jeg har modtaget produkterne til test og skrevet indlægget på eget initiativ. Indeholder et eller flere affiliate links, markeret med *.

Relaterede indlæg

16 kommentarer

 1. Jeg har strækmærker på inderlårene og brysterne – det kunne være dejligt, hvis Bio-Oil kunne afhjælpe dem lidt 🙂

 2. Et mirakel mod strækmærker! jeg har brugt Bio-Oil under og efter min graviditet og har været vældig glad med det fine resultat især på maven. Dog har jeg stadig strækmærker på ballerne og det vil i den grad være så fedt at vinde denne lækre præmie PS. Det er vigtigt at bruge Bio-Oil dagligt for at se et godt resultat.

 3. Ville være fantastisk at vinde denne mega lækre præmie Håber og drømmer lidt samtidig på at lykken til smiler mig Har ikke det tegn, som vi skal indsætte på IG

 4. Meget flot præmie:-) Jeg har prøvet den på mine små rynker og nogle små ar og der er i den grad virksom. Hvis jeg vandt ville jeg dele med min datter, som pga. kræft har fået to nye lårben og hofter og dermed to store ca. 20 cm. lange ar.
  Hilsner og et smukt efterår med dejlig lune til dig:-)

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *