Dual makeupfjerner fra Plaisir

makeupfjerner fra plaisir

Design. Først må jeg simpelthen lige pointere makeupfjernerens flotte design. Det er enkelt men super fint, jeg er helt vild med mønsteret der ligger i baggrunden. Mønsteret går igen på de fleste af Plaisirs produkter, men det gør det ikke mindre pænt.

Indhold. Denne makeupfjerner indeholder hverken parfume eller parabener. Til gengæld indeholder den Aleo Vera der blandt andet reducere skader fremkald af solens UV-stråler. Pentylere Glycol der tilfører huden fugt og Sodium PCA der binder fugten og får huden til at føles mere frisk og elastisk.

Anvendelse. På flasken står der at en man skal ligge en vatrondel med makeupfjerner over øjet i ca. 10 sekunder, hvorefter den trækkes ned over øjet. Herefter kan du rense efter for makeuprester under øjet. Sådan har jeg aldrig gjort, jeg har altid hældt det ud på vatrodellen og så bare tværet den ud over øjet. Men det virker faktisk rigtig godt, det gør at makeupfjerneren lige bløder makeuppen lidt op, og på den måde gør det lettere at fjerne.

OBS: Dette er en olie/vand baseret makeupfjerner. Det vil sige at flasken skal rystes godt før brug. Det er en mindre detalje, som jeg selv havde overset, og derfor brugte den uden omrystning de første par gange. Den er langt mere effektiv efter omrystning!

Evnen til at fjerne makeuppen er sådan set meget god, jeg var især overrasket over ovenstående trick, det fjerner al øjenskygge på en gang samt meget mascara. Dog kommer der til at sidde en masse mascararester under øjet.

Selvom det hedder en øjenmakeupfjerner, bruger jeg den også en gang i mellem til min ansigtsmakeup. Jeg vil anbefale at man vasker ansigtet efterfølgende, da makeupfjerneren efterlader huden meget olieret. Dog bliver huden også dejlig blød og glat.

Indlægget er sponsoreret i den forstand, at jeg har modtaget produktet til test og skrevet indlægget på eget initiativ. Jeg har ingen økonomisk interesse i indlægget.

Relaterede indlæg

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *