Goodiebox juli 2020 // The ’Staycation’ Box

Goodiebox juli 2020 1

Sommeren 2020 blev nok ikke helt som vi havde forventet. I år bliver mange af os hjemme, og hygger i eget hjem. Vi ville gerne have været i sommerhus eller måske bare på en lille telttur, men alt er simpelthen booket allerede, så den tanke er vi nok ikke de eneste der har fået. I år holder vi bare sommerferie hjemme, hvilket månedens Goodiebox tema matcher perfekt, med The ’Staycation’ Box.

Goodiebox juli 2020 indeholder:

Clean Reserve: Radiant Nectar 10 ml. Da jeg først åbnede månedens Goodiebox, blev jeg mødt af en ret kraftig og kompakt duft. En blanding mellem flere af produkterne, men nok primært denne duft. Jeg har duftet til flere af Clean Reserve duftene, uden at nogen af dem har været noget for mig – så kan jeg bedre lide de almindelige Clean dufte. Men denne Radiant Nectar kan jeg faktisk virkelig godt lide. Det er dejligt at den kommer i en ordentlig rejsestørrelse og at der ikke bare er sendt en lille prøve ud. Jeg synes duften er god og afspejler dens navn perfekt. Radiant Nectar er helt klart mit favoritprodukt i månedens Goodiebox.

Goodiebox juli 2020 2

Lavish Jare: Ocean Mist Hair Spray (full size). En saltvandspray til håret gør ingen skade, jeg er vild med looket en sådan spray kan kreere. Håret bliver mere rodet og vildt på en fed måde. Den vi har fået med Goodiebox er på intet mindre end 300 ml, så mon ikke den holder sommeren ud?

Masque Me Up: Heel Mask (full size). Masque Me Up er et ude mærket maskebrand, som primært laver diverse sheetmasker. Jeg var slet ikke klar over at de havde en hælmaske, men hvorfor ikke. Hælmasken virker blødgørende med sit creme-serum indhold specielt udviklet til at pleje og blødgøre den tykke, hårde og tørre hud på hælene. Og så virker den på bare 20 minutter, men den kan også sagtens sidde natten over, der skal du bare have et par strømper uden på, for at holde masken på plads. Ved at bruge den natten over opnås et endnu større udbytte, så det er helt klart den anvendelsesmetode, som jeg vil anbefale.

Paese: Silky Kiss Lipgloss (full size). Dette er en fin let lyserød lipgloss, meget sommerlig.

Respire: Natural After Sun (full size). En af de andre dufte, som mødte mig da jeg åbnede boksen, stammede fra denne after sun. Jeg synes dens duft er for tung og for kraftig. Duften fylder meget i luften og føles for mig kvælende. Duften skulle være ”hvid blomst”, men hvad det så lige er for en hvid blomst ved jeg ikke. Så dette er ikke et produkt, som jeg kommer til at bruge.

Juli måneds Goodiebox indeholder fem produkter, hvoraf fire af dem full size, og så har jeg regnet mig frem til en samlet værdi af ca. 480 kr., hvilket er noget under de 550 kr. som er minimumsværdien. Kunne du også tænke dig at blive forkælet af Goodiebox hver måned, så kan du nemt tilmelde dig HER. Det koster 169 kr. om måneden og er inkl. fragt og håndtering. Og så er abonnementet selvfølgelig uden binding. Vil du nå at have denne måneds boks med, skal du være hurtig på tasterne, da boksene har det med at blive udsolgt.

Hvad var der i din boks? Hvad synes du om månedens Goodiebox?

Knus Charlotte

Indlægget er sponsoreret i den forstand, at jeg har modtaget boksen til test og skrevet indlægget på eget initiativ. Jeg har ingen økonomisk interesse i indlægget.

Relaterede indlæg

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *