Ansigtsmaskerne fra Peter Thomas Roth

ansigtsmaskerne fra peter thomas roth 1

Tilbage i januar var jeg til event i forbindelse med, at Peter Thomas Roth er blevet lanceret i Danmark. Du kan læse om selve eventet HER. Men i hvert fald så er Peter Thomas Roth også kendt under navnet King of Masks, hvilket bestemt ikke uden grund. Han har nemlig et bredt udvalg af ansigtsmasker, som dækker hele spektret af hudplejebehov; fugttilførsel, dybderens, eksfoliering, opstramning og reparation.

Ansigtsmaskerne

Pt. har Peter Thomas Roth lanceret 6 ansigtsmasker i Danmark, så det gælder om at finde den, eller de, ansigtsmasker der passer til lige netop din huds behov. Husk også begrebet ”multimasking”: huden kan have forskellige behov på f.eks. kinde- og pandeområdet, hvor det nogle gange kan være en fordel at anvende to forskellige masker.

Når men i hvert fald vil jeg prøve at guide dig igennem de 6 ansigtsmasker

ansigtsmaskerne fra peter thomas roth 2

24K Gold – mask

En luksuriøs anti-age maske, beriget med 24K guld. Masken skulle have en opstrammende effekt og givet et umiddelbart løft, reducere alders tegn og forbedre hudens spændstighed. Derudover skulle den give huden en intensiv fugttilførsel og efterlader den silkeagtig og med en vitaliserende udstråling. Masken passer til alle hudtyper med er målrette voksen hud (ca. 30+).

Umiddelbart igen duft, men flot er guldmasken – dog skal der lige tages forbehold for guldfarven og det lette glitter der er at finde i masken. Det er ikke just noget huden har behov for. Glitteret skulle give ekstra udstråling til huden efter brug, men i mine øjne hører glitter/glimmer ikke rigtig til i hudpleje.

Masken har en udmærket og lækker gel konsistens. Den er flot på, ingen tvivl om det! Man ligner jo en Gudinde. Dog synes jeg ikke at den gør noget for min hud? Den føles ikke specielt anderledes efter brug. Masken er ikke udtørrende og den efterlader ikke nogen form for glitter i ansigtet. Dermed synes jeg heller ikke, at min hud får nogen ekstra flot udstråling. Masken er desuden en tand genstridig at vaske af huden.

Blue Marine Algae – intens hydrating mask

Dette er, som navnet også indikere, en intens fugtmaske der skulle nære huden og fugte i dybden, samtidig med at den skulle hjælpe med at bevare hudens fugtbalance. Masken er beriget med Blue Marine alger, som har en beroligende effekt på huden. Desuden tilfører Blue Marine algerne nærringstoffer med optimal anti-age effekt, for at minimere fine linjer og modvirke tør hud OG beskytte huden mod frie radikaler og ydre påvirkning. Masken er velegnet til alle hudtyper.

Masken har en meget mild og behagelig duft af sæbe. Det er en tykkere gel maske, men jeg synes det er en positiv ting. Dog indeholder den en smugle meget let glitter. Når men i hvert fald så efterlades min hud mat, gummiagtig og faktisk en smugle tør…

Cucumber – gel mask

Dette er en oliefri og let gelmaske som skulle virke fugtende, afgiftende og beroligende. Den kan med fordel anvendes til at berolige huden i forbindelse med solsoldning, peeling, voksning eller udtørring. Masken er beriget med det kraftfulde agurkeekstrakt for at berolige og lindre tør og irriteret hud. Masken tilfører huden vitaminer og antioxidanter, minimere porer og giver huden en ny og mere frisk udstråling. Masken passer til alle hudtyper men er især god til tør og irriteret hud.

Umiddelbart er denne maske også duftneutral. Det er en let gel maske, som har en lille kølende effekt på huden, mens den sidder på. Huden efterlades mat og let stram. Jeg synes ikke rigtig, at jeg oplever at den decideres fugter huden, og heller ikke særlig beroligende. Jeg har blandt andet anvendt den i forbindelse med rødmen i huden, efter en skrap natcreme fra min hudlæge. Men den synes ikke at kunne mindske rødmen eller berolige min hud. Faktisk synes jeg at det er en lidt kedelig maske, som ikke har den store effekt på huden.

Irish Moor Mud – purifyind black mask

Irish Moor Mud er en nærende og dybderensende serie, som skulle eliminere urenheder og detoxe huden, samtidig med at huden gennemfugtes. Masken tilfører huden vitaminer, mineraler og kraftfulde antioxidanter. Derudover skulle den minimere synlige poreråbninger og fine linjer. Masken er målrettet til kombineret og fedtet hud.

Heller ikke denne maske har nogle duft, den er til gengæld meget tyk og meget sort. Konsistensen er lækker og dækkende. Jeg havde en forventning om at det ville være ligesom en lermaske. Men det er det bestemt ikke. Der er ikke noget udtørrende eller krakelerende over masken mens den sidder på huden. Jeg synes ikke at kunne mærke noget fugtgivende over masken, modsat synes jeg faktisk at den tørre min hud ud. Min hud efterlades en smugle tør og oliefri.

Pumpkin – enzyme mask

Dette er en tredobbelt eksfolieringsmaske, som øjeblikkeligt skulle give en mere jævn hudtone. Masken eksfoliere huden i tre niveauer; AHA syre (læs evt. DETTE indlæg om AHA og BHA), græskar enzymer og fine krystaller af aluminiumoxid. Masken skulle udjævne hudens struktur, fremme cellefornyelsen og fjerne fine linjer og rynker. Masken kan anvendes til alle hudtyper, men er især velegnet til træt og livløs hud.

Den dufter lækker spiselig af jul og kanel/nellike, men jeg kan også fornemme noget naturligt, som nok stammer fra græskar. Det er som sagt en enzym maske, men den har også en masse korn i til den mekaniske peeling. Dette er min favorit maske. Modsat de andre masker mærker jeg rent faktisk at den virker, mens den sidder på huden. Den indeholder MANGE små korn, og så er den en smugle genstridig at vaske af. Huden efterlades glat, mat og IKKE blankpoleret, som jeg selv havde frygtet.

Rose Stem Cell – bio-repair gel mask

Også denne maske er i anti-age kategorien og passer til alle hudtyper. Den skulle reducerer fine linjer og rynker øjeblikkeligt og give en mere fast hud, med en mere jævn tekstur. Derudover skulle den gennemfugte og give en bedre udstråling. I serien Rose Stem Cell bliver der benyttet stanceller fra roseplanten, som bliver regenereret og bibeholdt via en banebrydende bioteknink – meget spændende i øvrigt!

Skøn mild og frisk duft men en snert af blomster. Også denne maske er en gel masken, men den har faktisk også en lækker cremet konsistens over sig ved påføring. Den er genstridig at vaske af ansigtet. Til gengæld kan jeg faktisk godt lide Rose Stem Cell masken. Min hud efterlades fugtet og glat.

Afrundende om maskerne
Generelt om maskerne vil jeg sige, så man skal være meget gavmild med produkt

Et ”lille/stort” minus ved disse masker er dog at der er tilsat farvestoffer. Ingen tvivl om at det er nogle skønne farver som især den grønne og lyserøde maske har, MEN farvestoffer (eller glitter) er altså ikke noget vores hud har behov for. Planteekstrakter er i de fleste tilfælde farveløse. MEN, MEN, MEN maskerne er godkend og tilpasset EU’s stramme regler, så noget må jo være i orden alligevel.

Dernæst vil jeg sige at flere af maskerne ikke har levet op til mine høje forventninger til King of Masks. Jeg er faktisk rigtig skuffet over størstedelen af maskerne desværre. Jeg synes absolut ikke, at de er den meget høje pris værd. Det er faktisk kun to ud af seks masker jeg kan lide, og det er Pumpkin og Rose Stem Cell maskerne.

Vil du prøve maskerne på egen hud, for at se om de er noget for dig? Så nøjes med at købe det lille ”testsæt”, som indeholder alle 6 ansigtsmasker af 14 ml. stykket. Sættet kan købet HER, det er lige nu på tilbud til 220 kr.

Kærligst Charlotte

Indlægget er sponsoreret i den forstand, at jeg har modtaget produkterne til test og skrevet indlægget på eget initiativ. Jeg har ingen økonomisk interesse i indlægget.

Relaterede indlæg

2 kommentarer

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *