Retinol fusion PM eye cream

Peter Thomas Roth - Retinol fusion PM eye cream 1
Jeg vil starte med at sige, at dette er en af de mest lækre øjencremer jeg har prøvet. Den gør min hud omkring øjnene silkeblød, både umiddelbart efterpåføring, men effekten er der også når jeg vågner næste morgen.

Det er Peter Thomas Roth, der står bag den skønne retinol fusion PM eye cream, som er en øjencreme til brug om natten. Øjencremen indeholder 1 % retinolkompleks som bidrager til at give et mere ungdommeligt udseende til øjenomgivelserne. Mikroindkapslet retinol giver et gradvist udslip af retinol i løbet af 8 timer, som reducere forekomsten af rynker og fine linjer, øger hudens glathed og reducere mørk pigmentering. Cremen indeholder desuden nærende shea butter og vitamin C og E der fugter huden, mens koffein reducere hævelse omkring øjnene.

Hvad er retinol?

Hovedingrediensen i retinol fusion PM eye cream er retinol. Men hvad er retinol for en størrelse? Retinol, og stort set alle derivater af vitamin A (retinoider), er en meget populær ingrediens i kosmetik. Og det er ikke uden grund, for retinol kan blandt andet minimere rynker og misfarvninger i huden. Koncentrationen af retinol i cremer har betydning for, hvordan de virker. En lav koncentration har ingen effekt, du skal derfor være på udkig efter en minimums koncentration på 0,25%, men gerne højere.

SÅ retinol er A-vitamin. A-vitamin/retinol er også en god kosmetisk ingrediens i kampen mod akne. Her skal man dog huske at anvende produktet i hele ansigtet og ikke kun som spotbehandling. Retinol har den funktion, at den stabiliserer talgkirtlerne, så huden bliver mere afbalanceret.

OBS irritation kan opstå. Øjencremen kan give en smugle irritation i starten, hvis dette sker (jeg oplevede det ikke selv) kan du nøjes med at bruge cremen hver anden aften, indtil til huden har vænnet sig til den, og så skulle du senere gerne kunne anvende den på daglig basis.

Fantastisk øjencreme

Når det så er sagt, så er retinol fusion PM eye cream bestemt værd at prøve. Cremens konsistens er lækker tyk og cremet og mat. Den skal forsigtigt duppes på huden under øjnene og så skal man helst undgå at påføre creme på øjenlåget. Cremen ligger sig pænt på huden og trænger hurtigt ind. Et øjeblik efter påføring er huden mat, silkeblød og super lækker – og effekten er vedvarende, den er der stadig morgenen efter. Derudover synes jeg at min hud syner friskere og mere klar efter påføring. Jeg er absolut vild med den. ♥

Peter Thomas Roth - Retinol fusion PM eye cream 2

Kender du Peter Thomas Roth?

Kærligst Charlotte

Indlægget er sponsoreret i den forstand, at jeg har modtaget produktet til test og skrevet indlægget på eget initiativ. Jeg har ingen økonomisk interesse i indlægget.

Relaterede indlæg