Glædelig 20. december – Vind vitaminer til neglene fra Beauty Bear

beauty bear nail 1

Glædelig 20. december!
Dagens præmie

Så er der kun små fire dage, til det endelig er juleaftensdag! I dag kan du vinde vitaminer fra Beauty Bear. De laver vingummiebamser-vitaminer til både hår, hud, tan og negle, og sidstnævnte kan du vinde to glas af til en værdi af 500 kr. Jeg tænker at jeg laver et mere dybdegående blogindlæg, om vitaminbamserne på et senere tidspunkt.

Deltag i konkurrencen ved at:
  • Skrive en kommentar i kommentarfeltet til dette indlæg
  • Forøg dine vinderchancer ved også at deltage på min facebookside og på min instagramprofil

Vinderne for 1.-12. december trækker jeg og offentliggør her på bloggen den 16. december. Vinderne for 13.-24. december trækker jeg og offentliggør den 28. december. Vinderne vil blive kontaktet af mig. Konkurrencen gælder for danske adresser.

beauty bear nail 2

Held og lykke!

Julekram fra Charlotte

Præmien er sponsoreret. Der skal derfor også lyde et kæmpe tak til sponsor af dagens præmie, for at muliggøre denne julekalender. Jeg er dybt taknemmelig for at kunne forkæle mine følger i her i julen.

Relaterede indlæg

33 kommentarer

  1. Glædelig 20.december søde!
    Jeg har hørt så meget om de bamser, men endnu aldrig fået dem prøvet.
    Jeg har ikke været helt rask i dette kalenderår, så har tabt hår i store totter og neglene knækker og flækker, så vil meget gerne prøve bamserne:-)
    Aften hilsner og 4 dage tilbage…

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *