Ikke alle bb creams er lige gode

l'oreal bonjour nuidista bb cream

Jeg har testet to makeupprodukter fra L’oréal Paris; deres true match la touche magique concealer og bonjour nuidista bb cream. To produkter som jeg havde glædet mig til at prøve, da det lige præcis er den type af makeupprodukter jeg typisk bruger i hverdagen. Og desuden har en bb cream bare aldrig slået fejl for mig – før nu.

True match la touche magique concealer

Jeg synes at det er ret væsentligt at have en god concealer. Og nogen gange i flere forskellige farvenuancer. Jeg bruger f.eks. ikke samme farve concealer under øjnene, som jeg gør til at dække mine bumser. Under øjnene må min concealer godt være af lysere slags og også gerne lysreflekterende, for at ligge fokus på øjnene. Jeg synes ikke rigtig at der er nogen grund til, at lægge fokus på min bumser.

Om ikke andet så er deres true match concealer rigtig god. Det er lige præcis sådan en jeg ville benytte til under øjnene. Det er en highlighting concealer, der derfor er god til at skabe fokus. Dens dækkeevne er god, uden at det bliver for meget og for tungt, den er heller ikke mat. Vi er i den naturlig ende af makeup, som også er behagelig at have på. Dermed vil jeg sige at dette er en perfekt concealer til under øjnene. ♥

bonjour nuidista bb cream

Bonjour nuidista bb cream

Nu skal vi til den omtale bb cream. Jeg vil starte med at sige at den lyder skøn. Den indeholder 92 % naturlige ingredienser og indeholder desuden en vitamincocktail. Den indeholder grøn te ekstrakt og abrikosolie, der plejer og hydrere huden. Og det gør den da bestemt også! Bb creamen har en mild parfumeret duft, der sådan set er meget dejlig. Konsistensmæssigt er jeg også godt tilfreds, den er lidt tykkere og lidt mere foundation-ish end andre bb creams. Dens dækkeevne er meget svag, men det er hvad man kan forvente af en bb cream.

Problemet med bonjour nuidista bb cream er, når jeg har creme under, som jeg typisk har om morgen når jeg lægger min makeup. Problemet er at den ikke er til at fordele ud på huden. På nogen som helst måde. Jeg har prøvet med min elskede beautyblender og med fingrene, men den er bare ikke til at fordele pænt. Produktet grumser på huden, som virkelig intensivt skal arbejdes væk. Den er heller ikke særlig drøj i brug, og er heller ikke særlig nem at blende sammen med huden, så der kommer en pæn overgang mellem produkt og huden uden produkt. Det skal i hvert fald arbejdes for sagen!

Jeg har prøvet at bruge den på andre tidspunkter af dagen, og på andre områder end ansigtet. Men jeg er KUN om morgen når jeg har cremet mig ind i ansigtscreme, og jeg synes ellers at det er trængt ind når jeg når til makeupseancen. Jeg har også prøvet med andre dagcremer under, men niksen. At den grumser og er så svær at fordele i ansigete irritere mig… Såååå jeg synes ikke at det er en særlig god bb cream.

Har du prøvet bonjour nuidista bb creamen? Hvad synes du om den?

Knus Charlotte

Indlægget er sponsoreret i den forstand, at jeg har modtaget produkterne til test og skrevet indlægget på eget initiativ. Jeg har ingen økonomisk interesse i indlægget.

Relaterede indlæg

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *