De allersmukkeste makeupbørster jeg ejer er fra Niré Beauty

Niré Beauty Essential Glow Set Glitter Editon 1

Niré Beauty Essential Glow Set Glitter Editon 2

Da jeg tilbage i juli måned, fik en glitrende makeupbørste gennem Goodiebox blev jeg forelsket. Makeupbørsten var fra Niré Beauty og nu har de lavet et helt sæt bestående af 10 makeupbørster!! Og det er simpelthen det smukkeste jeg har set. Det er uundværligt og sådan er det bare. Og for resten så er makeupbørsten, der kom med Goodiebox ikke en del af sættet, det er 10 nye makeupbørster. Sættet indeholder et komplet sæt af basis makeupbørster til både ansigt, øjne og løber.

Niré Beauty Essential Glow Set Glitter Editon

Niré Beauty Essential Glow Set Glitter Editon 3

Time to sparkle

Glitter Edition indeholder som sagt 10 professionelle makeupbørster til ansigtet og til øjnene, et stort lækkert etui og en cleansing brush. Der følger en cleansing brush med fordi, hemmeligheden til en smuk makeup ligger i en ren hud. Makeupbørsterne kan slevfølgelig anvendes lige præcis som du ønsker, men herunder gennemgår jeg lige dem kort.

Niré Beauty Essential Glow Set Glitter Editon 4

105 grand powder til applikation af løst og fast pudder. Kan anvendes til både foundationpudder, settingpudder, bronzer, blush med mere.

144 tapered foundation til applikation af foundation og andre flydende makeupprodukter.

211 insta-brows er delt i to. Den ene ende er til applikation af brynprodukt og den anden ende er en brynbørste. TIP: skab defineret bryn, ved at anvende en concealer rundt om brynene.

212 3D blend til applikation af flydende, creme eller oliebaseret concealer for at dække urenheder og mørke rande under øjnene. Børsten kan også anvendes til at blende øjenskygge.

Niré Beauty Essential Glow Set Glitter Editon 5

213 fluffy detail til applikation af highlighter og shimmer i øjenkrogen, på næsen samt amorbuen, kan også anvendes til at skabe dybde med mørkere skygger.

214 broad pencil til applikation af øjenskygge med intense farver.

215 delicate liner til applikation af flydende gel til både øjne og løber.

305 radiant blush til applikation af både creme og pudder blush, men kan også anvendes til bronzer. Du lægger blushen på med børstens flade sidde og blender med dens spids.

Niré Beauty Essential Glow Set Glitter Editon 6

318 lavish blending er blendingbørsten over dem alle. Brug den ren når du skal blende din øjenskygge for bedst resultat. Kan også anvendes til highlighter i pudderform.

365 soft dab er en alsidig makeupbørste, der kan anvendes til applikation af concealer, øjenskygge, løst pigment og glitter.

Niré Beauty Essential Glow Set Glitter Editon 7

Niré Beauty Essential Glow Set Glitter Editon 8

Essential Glow Set Glitter Editon pynter ikke bare på makeupbordet og i hånden, det er et sæt af lækre makeupbørster af god kvalitet. Makeupbørsterne er håndlavet og bløde. Generelt har jeg været meget positivt overrasket over alle makeupbørsterne, jeg synes de er virkelig gode i brug, de gør det godt.

Jeg bestilte sættet over Amazon som virkelig overraskede med leveringen. Halvanden dag, så havde jeg allerede pakken!

Niré Beauty Essential Glow Set Glitter Editon 9

Kender du Niré Beauty? Måske du også skal have fat i deres Glitter Editon?

Kærligst Charlotte

Indlægget er sponsoreret i den forstand, at jeg har modtaget produkterne til test og skrevet indlægget på eget initiativ. Jeg har ingen økonomisk interesse i indlægget.

Relaterede indlæg