GlamGlow BerryGlow med duft af Haribo vingummier

glamglow berryglow 1

GlamGlow BerryGlow Probiotic Recovery Mask, er en af de nyere masker fra GlamGlow. Et brand som laver skønne hudplejeprodukter, men i særdeleshed masker. Jeg har tidligere testet nogen af deres produkter heriblandt deres DreamDuo og lidt læbepleje. GlamGlow er også et lidt dyrere hudplejebrand, masken som jeg vil fortælle om i dag koster 345 kr. og det synes jeg faktisk er ret dyrt for en maske.

BerryGlow Probiotic Recovery Mask

BerryGlow er en cremet fugtmaske, der både nærer og beroliger huden. Masken skulle øge hudens sundhed og gendanne hudens glød. Genopfriskende og genererende hyaluronsyre og jojobaolie, virker tilsammen hydrerende på huden og beskytter hudens egen fugtbarriere. Desuden indeholder masken også en antioxidantrig superfood bærblanding som nærer huden, og så er den beriget med rødbede og hibiskus. I maskens navn indgår ordet probiotika, som er en ingrediens, der hjælper med at afbalancere hudens mikribiom. Alt dette skulle efter 10 minutter resultere i en hud er er opfrisket, i balance, fugtet, beroliget og har fået en fornyet energi. Masken skulle også virke på fine linjer og rynker.

glamglow berryglow 2

Masken har den lækreste duft, som mange af GlamGlows produkter har! BerryGlow dufter af Haribos sorte og røde bær-vingummier. Det er en relativ tynd og cremet ansigtsmaske, som er fyldt med små korn. Jeg havde en forventning om at disse ville virke eksfolierende, når masken skulle af, men det er der altså ikke noget af. Når masken sidder på, synes jeg at den virker en smule kølende, men der er ikke oplyst at den skal virke kølende. Masken bliver lidt mørkere når den tørre, som i øvrigt ikke er ubehageligt eller strammende.

For optimal effekt, så skal masken tørres af med en klud eller en vatrondel eller hvad man nu lige finder på. Den kan godt være lidt genstridig at få af. Efterfølgende er min hud blød, fugtet og beroliget, en smule fedtet men den behøves ikke at skylles af. Skyller jeg masken af, synes jeg at jeg mister al dens effekt, og så er den altså ikke prisen værd, så fjern den som anbefalede! Efter masken er fjernet er huden klar til næste steps i hudplejerutinen.

Kender du GlamGlow? De forhandles i Matas, Sephora og på NiceHair.dk. Som ambassadør for NiceHair får du altid ekstra 5 % rabat på hele dit køb med koden HVERDAGSBLUSH5.

Kærligst C.

Indlægget er sponsoreret i den forstand, at jeg har modtaget produktet til test og skrevet indlægget på eget initiativ. Jeg har ingen økonomisk interesse i indlægget.

Relaterede indlæg

1 kommentar