Goodiebox juli 2019 // Wear Your Pride

Goodiebox juli 2019 1

Wear Your Pride er en fantastisk lækker boks OG så er det Goodeibox nummer 100! Som du måske har gættet så har månedens tema en sammenhæng med den årlige pride festival, som også boksens flotte og farverige design bærer præg af. Boksen fejre det at prøve noget nyt, som os med et Goodiebox abonnement gør hver måned. Men boksen fejre også alle der tør at være anderledes og finder glæde i lige netop det. At have modet til at være sig slev og elske sig selv. ♥

Goodiebox juli 2019 indeholder:

INC.redible: Chase Your Rainbow Sheet Mask (full size). Jeg har tidligere testet noget af disse sheet masks, dog ikke denne eksakte. Chase Your Rainbow Sheet Mask beriger huden med fugt, ved hjælp af hyaluronsyre.

Laritzy Cosmetics: Athena Eyeshadow Collection (full size). Denne palette er sammen med Niré makeupbørsten mine højdepunkter for månedens boks. Jeg synes paletten er fantastisk smuk. Jeg var dog overbevist om at det var en facepalette med blush, highlighter og bronzer men det er altså øjenskygger. Og det er lækre farver, der minder en del om Berry On paletten (LINK), hvis farver jeg også er blevet rigtig glad for. Med sådanne lyserøde og rødlige nuancer skal man dog være OBS på, ikke at lave et look der ligner øjenbetændelse! Min kæreste troede jeg havde fået øjenbetændelse den første gang jeg brugte Berry On palettens farver… Athena (gudinde for krig, håndværk og kunst) paletten indeholder ni pigmenteret varme skygger; fire matte og 5 med shimmer. Jeg er solgt. Se dem lige:

Goodiebox juli 2019 2

Manucurist: Bride of Paradise – Green Nail Lacquer (full size). Farven på denne neglelak fra Manucurist er faktisk valgt at Goodiebox’ medlemmer på Instagram tilbage i januar måned. Og den er smuk. Farven altså. Men den lille flakon er også fantastik! Havde den været lidt større tror jeg at den snildt ville kunne forveksles med en parfume. Jeg kender ikke selv Manucurist, men det lyder lovende. Lakken her er fra deres Green serie, som indeholder 84 % naturlige ingredienser. Se lige hvor smuk farven er:

Goodiebox juli 2019 3

Naobay: Protective Conditioner (full size). Naobay har vi set en del gange i tidligere Goodieboxe. Da jeg så dette Naobay produkt synes jeg at det så helt forkert ud, men jeg kunne ikke lige se hvorfor, men det kom lidt senere. Balsammen mangler nemlig sit trælåg som alle de tidligere Naobay produkter ellers har haft. Et låg der gør at jeg selv synes Naobay ser mere luksuriøst og nordisk ud. Uden trælåget synes jeg at produktet der kedeligt og billigt ud for at være ærlig. Jeg har også først nu opdaget at NaoBay produktet fra min seneste Look Fantasic beautybox heller ikke har sit trælåg, så måske de er gået væk fra det?

Niré: Domed Blending Brush Glitter Edition (full size). Oooo. Mmmm. Gggg. Da jeg pakkede denne lille blending brush ud af dens papkasse fik jeg julelys i øjnene! Den er bare lige mig, det er den absolut flotteste makeuppensel jeg til dato har haft, den er bare alt. Jeg elsker glimmer. Det er ikke andet en to måneder siden, at Goodiebox første gang præsenterede os for Niré og en af deres makeuppensler. Der må hjertens gerne komme flere i deres Glitter Edition!

Juli måneds Goodeibox indeholder fem produkter, hvoraf de ALLE er full size, og så har den en samlet værdi af ca. 668 kr. Kunne du også tænke dig at blive forkælet af Goodiebox hver måned, så kan du nemt tilmelde dig HER. Det koster 169 kr. om måneden og er inkl. fragt og håndtering. Og så er abonnementet selvfølgelig uden binding. Vil du når at have denne måneds boks med, skal du være hurtig på tasterne, da boksene har det med at blive udsolgt.

Hvad synes du om månedens Goodiebox?

Kærligst Charlotte

Indlægget er sponsoreret i den forstand, at jeg har modtaget boksen til test og skrevet indlægget på eget initiativ. Jeg har ingen økonomisk interesse i indlægget.

Relaterede indlæg

2 kommentarer

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *