Goodiebox december 2019 // From Me To Me

goodiebox december 2019 1

2019’s sidste Goodiebox er kommet på bloggen lidt sendt, og jeg kan da også afsløre, at næste blogindlæg er 2019’s sidste Goodiebox Crush Boks. Temaet er From Me To Me da vi godt kan glemme os selv midt i al juleræset. Og jeg synes faktisk at det er en rigtig god december boks. Indholdet er godt og jeg kan bruge det alt sammen, det er ikke altid tilfældet nemlig.

Goodiebox december 2019 indeholder:

Benefit Cosmetics: BADgal BANG! Mascara. Denne mascara resulterer i tunge, kraftige, voluminøse og ikke mindst dramatiske vipper med et flot og holdbart buk. Dog er jeg ked af at mascaraen er så svær at fjerne fra vipperne igen.

goodiebox december 2019 2

Jorgobé: Refreshing Scrub Mask (full size). Jeg har tidligere testet denne, men jeg kan ikke huske om det faktisk var igennem Goodiebox? I hvert fald er den et glædeligt gensyn. Det er en rigtig god ansigtsscrub der gør det godt, dens skrubbekorn tager godt fat, og så kan den samtidig bruges som ansigtsmaske, ved at lade den sidde i lidt længere tid.

goodiebox december 2019 3

Manna Kadar: Lippie Love Lip Scrub (full size). Om vinteren har mine læber det med at blive tørre og ikke særlig behagelige, en Lip scrub er derfor dejlig at kunne anvende ved behov. Sukkerskrubber behøves ikke at skyldes af, men jeg synes personligt at det er rarest, når den bliver skyldet af igen.

Mellor & Russell Simply Essentials: Monoi de Tahiti Hair Mask. En skøn hårkur der ikke mindst dufter fantastisk. Hårkuren vi har modtaget er ikke en full size udgave, men det er en billig hårkur, der blot koster 37 kr. for 150 ml.

Niré Beauty: Plush Powder Brush (full size). For ikke så forfærdelig lang tid siden modtog jeg det lækreste og smukkeste makeupbørster sæt, i den her glitter edition som også denne børste har, og så er det tilmed ikke en af dem, som var i sættet jeg har i forvejen. Denne lækre børste er kærkommen i min voksende samling. Lige så smuk som resten. Den er stor og blød.

#yourselfishness

December måneds Goodeibox indeholder fem produkter, hvoraf tre af disse er full size, og så har den en samlet værdi af ca. 580 kr. Kunne du også tænke dig at blive forkælet af Goodiebox hver måned, så kan du nemt tilmelde dig HER *. Det koster 169 kr. om måneden og er inkl. fragt og håndtering. Og så er abonnementet selvfølgelig uden binding. Vil du når at have denne måneds boks med, skal du være hurtig på tasterne, da boksene har det med at blive udsolgt.

Hvad synes du om månedens Goodiebox?

Kærligst Charlotte

Indlægget er sponsoreret i den forstand, at jeg har modtaget boksen til test og skrevet indlægget på eget initiativ. Indeholder et eller flere affiliate links, markeret med *.

Relaterede indlæg

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *