Glædelig 23. december – Vind makeup fra Nudestix

vind nudestix 1

vind nudestix 2

Glædelig 23. december!
Dagens præmie

Dagen før dagen. Dette betyder også at denne julekalender snart er slut, men jeg har gemt det bedste til sidst! Dagens præmie er fra Nudestix og har en værdi af ca. 1290 kr.! Bum bum hvad siger I til det? Præmien består af den fineste makeuppung, som indeholder to æsker begge med indbygget spejl.

Æske 1:
 • All Over Face Color: Illumi-Naughty
Æske 2:
 • Intense Matte Lip + Cheek Pencil: Royal, Stiletto og Vintage
 • Magnetic Luminous Eye Color: Smokey og Lilith
 • Blyantsspidser

Swatches herunder. Rækkefølgen er lidt skæv, fra venstre hjørne: Royal, Stiletto, Smokey, Lilith og Vintage.

vind nudestix 3

Deltag i konkurrencen ved at:
 • Skrive en kommentar i kommentarfeltet til dette indlæg
 • Forøg dine vinderchancer ved også at deltage på min facebookside og på min instagramprofil

Vinderne for 1.-12. december trækker jeg og offentliggør her på bloggen den 16. december. Vinderne for 13.-24. december trækker jeg og offentliggør den 28. december. Vinderne vil blive kontaktet af mig. Konkurrencen gælder for danske adresser.

Held og lykke!

Julekram fra Charlotte

Præmien er sponsoreret. Der skal derfor også lyde et kæmpe tak til sponsor af dagens præmie, for at muliggøre denne julekalender. Jeg er dybt taknemmelig for at kunne forkæle mine følger i her i julen.

 

Relaterede indlæg

40 kommentarer

 1. Glædelig 4.advent og 23.december – Lillejuleaften!
  Sikke en luksus gave og meget smukke dybe farver, jeg vil gerne deltage og dele med min unge datter:-)
  Ønsker dig en dejlig Lillejuleaften:-)

 2. Wauw, sikke en fantastisk jule giveaway

  Det ville da være helt vidunderligt at vinde

  ~ Krydser mine fingre alt det jeg kan og håber på held til mig

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *