Goodiebox februar 2020 // Energize

goodiebox februar 2020 1

Goodiebox sætter i denne måned fokus på opladning af din energi. At tænke på dig selv og lade op, i stedet for altid at sætte andres behov før dine egne. Hvilke der selvfølgelig også skal være plads til en gang imellem, der er intet galt i at glæde andre, men husk på dig selv! Boksen indeholder produkter der booster netop din energi.

Goodiebox februar 2020 indeholder:

Clinique: High Impack Lash Elevating Mascara & Take The Day Of Makeup Remover. Duoen af mascara og makeupfjerner er ikke nogen jeg tidligere har prøvet. Mascaraen er testet af øjenlæger, allergivenlig, 100 % parfumeri og velegnet til sarte øjne. Mascaraen indeholder blandt andet mamey frøolie og polymerer, der buer vipperne. Det er ikke den bedste mascara jeg har prøvet, men den er ok. Og dertil fjernes mascaraen igen med makeupfjerneren. Det er en olie makeupfjerner, som skal skylles af efter brug. MEN hvis du renser huden, som en naturlig del efter at have fjernet din makeup, er dette ikke et problem.

Ecooking: Moisturizing Serum. Ecooking laver generelt nogle virkelig fantastiske produkter, og her er et jeg endnu ikke havde prøvet. Moisturizing Serum er et fugtgivende serum, der velegner sig til alle hudtyper og især er god i vinterhalvåret. Det er også et lækkert serum, men det slår ikke Ecookings Vitamin Serum, som er helt igennem fantastisk.

Human+Kind: Body Soufflé (full size). Denne body soufflé har vi tidligere fået med Goodiebox, dog kun som en lille udgave, og jeg elskede den, så jeg er glad for at se den endnu engang, og denne gang i en noget større version på 200 ml. Det er en meget let kropscreme, som hurtigt absorberes af huden og så dufter den skønt. Faktisk kunne jeg dufte den da jeg åbnede min Goodiebox.

goodiebox februar 2020 2

Niré: Face Prep Tool (full size). Denne rensebørste har jeg i forvejen, da den fulgte med i DETTE glitrende makeupbørstesæt. Ved at påføre dit renseprodukt på børsten og bruge den i cirkulære bevægelser i ansigtet, både renser og eksfoliere den huden.

Oslo Skin Lab: The Solution Anti-Wrinkle Collagen. Dette er en lille pulverpakning med smagsløs collagen, som skal blandes i din mad eller drikke for at glatte huden ud, øge dens elasticitet og forhindre rynker og fine linjer – indefra.

Vitamasques: Crystal Glow Hydrogel Eye Mask (full size). Dette er en smuk klar øjenmaske, som dækker et større område end de almindelige små eye pads gør. Det er en hydrogelmaske beriget med krystalekstrakter. Masken er virkelig smuk, de små glimmerstykker spiller rigtig fint i solen. Den er et koldt gys at få på, men derfor også rigtig god om morgen, til at opfriske øjenomgivelserne og dæmpe eventuelle hævelser.

Desuden lå der et lille “stay tuned…” kort i boksen, som røber at næste boks er en helt særlig award-winning boks – og mon ikke det er årets Goodieboxpris-boks? Det plejer at være en kanon god boks, søg eventuelt “Goodiebox marts” i søgefeltet for at se de tidligere Goodieboxpris-bokse.

Februar måneds Goodiebox indeholder syv produkter, hvoraf tre af disse er full size, og så har den en samlet værdi af ca 639 kr. Kunne du også tænke dig at blive forkælet af Goodiebox hver måned, så kan du nemt tilmelde dig HER (LINK). Det koster 169 kr. om måneden og er inkl. fragt og håndtering. Og så er abonnementet selvfølgelig uden binding. Vil du når at have denne måneds boks med, skal du være hurtig på tasterne, da boksene har det med at blive udsolgt.

Hvad var der i din boks? Hvad synes du om månedens Goodiebox?

Knus Charlotte

Indlægget er sponsoreret i den forstand, at jeg har modtaget boksen til test og skrevet indlægget på eget initiativ. Jeg har ingen økonomisk interesse i indlægget.

Relaterede indlæg