Moisturizing Travel Collection fra IDUN Minerals

idun minerals moisturizing travel collection 1

Vidste du at IDUN Minerals ikke blot laver makeup, men faktisk også hudpleje? Jeg har altid associeret IDUN Minerals med makeupprodukter. Jeg havde godt hørt at de også havde lanceret noget hudpleje, var det sidste år? Om ikke andet, så har jeg ikke prøvet det før nu. Jeg har modtaget et lille fint sæt i rejsevenlige størrelser, nemlig deres Moisturizing Travel Collection. Sættet kommer i en lille rund indpakning og indeholder 30 ml rens til både ansigt og øjne, 15 ml fugtserum og 15 ml dagcreme.

idun minerals moisturizing travel collection 2

Hudplejeprodukterne fra IDUN Minerlas er parfumefri, veganske, dermatologisk testet og fremstillet i vores naboland; Sverige. Produkterne er meget milde og derfor også velegnede til personer med følsom hud.

Ingredienserne

Produkterne i Moisturizing Travel Collection indeholder ingredienser, der er dokumenteret milde og effektive for at holde huden i balance. De indeholder ingredienser som æblesyre, der er en AHA peeling. Æblesyre er med den rigtige pH, mild, rensende og fugtgivende. Produkterne indeholder desuden vitamin C og E der beskytter og nærehuden, vitamin B der styrker hudens modstandskraft samt mineralerne magnesium, zink og kalium, som holder huden i balance. Også olie fra raps og havre er at finde blandt indholdet, disse virker blødgørende for huden.

Cleansing Face & Eye Lotion

I og med at dette er en rens til både ansigt OG øjne, er det selvfølgelig noget jeg har testet. Og det er altså mærkeligt at massere en rens ud på øjenomgivelserne, det er jeg slet ikke vandt til! Men det virker udmærket, min øjenmakeup forsvinder. Det skal lige siges at jeg ikke bruger vandfast mascara, så jeg ved ikke om rensen også ville kunne fjerne det.

Om ikke andet så er dette en fin rens, som renser huden godt. Der er ingen duft i og den er meget mild for huden. Jeg har heller ikke oplevet nogen form for svigen ved øjenomgivelserne, når jeg har brugt rensen. Så det er et godt multifunktionelt produkt at have med sig på ferie.

Rich Moisture Serum

Også her har vi med et meget mildt produkt at gøre. Serummet er let, mildt, duftneutralt og fugtgivende. Det er lækkert at påføre huden, og der medfølger ingen former for ubehag. Jeg har dog prøvet fugtserummer der var mere effektive end denne, men jeg ville ikke have problemer ved at have den med i toilettasken.

Mosturizing Day Cream

Dagcremen er en let og fugtgivende creme. Den er drøj i brug og behagelig på huden. Den er ikke fantastisk hurtig til at trænge ind i huden, men sådan er det som regel med fugtgivende cremer. Min hud efterlades frisk, opkvikket og velplejet – klar til en ny dag!

Alt i alt vil jeg sige at det er nogle fine og udmærket produkter, som jeg nok skal få brugt op. Dog er de ikke havnet blandt mine favorit produkter. Jeg synes at der findes bedre og mere lækre alternativer til både rens, serum og creme. MEN som rejsekit kan de sagtens komme med mig.

Har du prøvet noget hudpleje fra IDUN Minerals? Måske deres Moisturizing Travel Collection?

Kærligst Charlotte

Indlægget er sponsoreret i den forstand, at jeg har modtaget produkterne til test og skrevet indlægget på eget initiativ. Jeg har ingen økonomisk interesse i indlægget.

Relaterede indlæg

3 kommentarer

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *