Goodiebox august 2018 // 4 elements – luft

goodiebox august 2018

Månedens selvforkælelse fra yndlings Goodiebox kommet i form af fire elementer og fire boksdesigns, der hver afspejler et af de fire elementer; jord, ild, vand eller luft. De fire elementer er også inddelt efter stjernetegn. Jeg er tvilling og har modtaget den lyserøde ”luft”-boks, som alle med stjernetegnene tvilling, vægt eller vandmand også har modtaget.

De 4 elementer stammer fra vestlig astrologi og har været kendt siden antikkens Grækenland. De fire elementer siges at danne grundstenene for vores personlighed. Alle elementerne er repræsenteret i os alle sammen, men hvordan elementerne træder i kræft hos os hver i sær, er individuelt.

Jord = Balance // Ild = Selvtillid // Vand = Sensitivitet // Luft = Initiativ

Som altid har Goodiebox sammensat en smækker lækker boks, med en god blanding af pleje og makeup. August måneds boks byder især på en del makeupprodukter men også lidt til håret, til benene og til fødderne.

Goodiebox august 2018 indeholder:

Inca Oil: Filler Mask. Jeg har endnu ikke fået denne hårmaske i brug, men jeg glæder mig. Goodiebox har tidligere introduceret os for en hårolie fra samme brand, som er blevet til min favorit hårolie – den er fantastisk siger jeg bare. Så jeg har høje forventninger til hårmasken, som skulle give både blødt og gennemfugtet hår, og så har masken den samme fortryllende duft som hårolien også har.

Evolve Beauty: Satiing Leg Gloss (full size). Det her er lækre sager! Det er en nærende olie til benene, med highlight effekt. Det er ikke fedtende, og jeg synes heller ikke at mine ben kommer til at skinne, men nu bruger jeg også kun ét pump til hvert ben. Leg glossen indeholder guldstøv, det er derfor også en god ide at vende flaske godt inden brug, men jeg synes heller ikke at dette har noget skinnende eller glitrende effekt på mine ben. Men hold nu op den dufter lækkert. Den dufter af børnetyggegummi som jeg associere med min barndom, sommer og glade dage. Mundvandet kan godt komme til at løbe lidt under indsmørelsen.

Naobay: Orange Juice Foot Cream (full size). Vi har tidligere fået Orange Juice Hand Cream med Goodiebox, det er godt nok meget lang tid siden, men jeg var vild med den og dens skønne duft af appelsiner, der er en af mine yndlingsfrugter. Jeg var derfor også meget spændt på fodcremeudgaven. Jeg synes ikke at den har en ligeså gennemtrængende duft af appelsin, som dens makker til hænderne har. Cremen indeholder blandt andet sheasmør, tee tree oil, avocadoolie og appelsin, men det er især tee tree duften der træder i karakter. Det er ikke en voldsom duft, normalt er jeg ikke så godt til tee tree, men her er den mildere og blandet med den sødlige duft af appelsin. Cremen har en dejlig cremet konsistens og trænger hurtigt ind i huden.

Manna Kadar: Blossom Floral Compact. Ingen tvivl om at dette er et smukt produkt. Det er en pudder, som er en blush, highlighter og øjenskygge i en. Jeg synes dog at den er lidt svær at bruge i og med at den er lille og ens makeuppensel hurtigt er over det hele. Derudover synes jeg ikke at farverne er særlig pigmenteret.

Teeez Cosmetics: Object of Affection Lip Balm (full size). Jeg blev ret overrasket over denne lip balm. Jeg havde nemlig ikke set at der stod lip BALM. Jeg så farven og tænkte; ”hold da op, det er en hidsig farve”. Men den er faktisk virkelig flot på. Det er en balm, som giver lidt gloss til læberne, på en ikke-klistrende måde. Og farvemæssigt, giver den ellers dybe pinke farve (Lucky cherry), næsten ingen farve. Læberne får lige et friskt pust. Jeg er vild med det – og det sprudlende ydre design.

Lasplash: Hydro Liquid Shadow (full size). Også dette var en glædelig overraskelse. Det er en flydende øjenskygge. En form for makeupprodukt, som jeg er blevet ret glad for at bruge. Det er nemlig super nemt at arbejde med. Også har jeg modtaget en let lyserød farve med smukt glimmerstøv.

Månedens boks har en værdi af ca. 580 kr. Kunne du også tænke dig at modtage den månedlig selvforkælelse i form af Goodiebox, så kan du nemt tilmelde dig HER. Det koster 169 kr. om måneden og er inkl. fragt og håndtering. Og så er abonnementet selvfølgelig uden binding. Vil du når at have august måneds boks med, skal du være hurtig på tasterne, boksene bliver nemlig hurtigt udsolgt.

Hvad synes du om månedens boks?

Kærligst Charlotte

Indlægget er sponsoreret i den forstand, at jeg har modtaget boksen til test og skrevet indlægget på eget initiativ. Jeg har ingen økonomisk interesse i indlægget.

Relaterede indlæg

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *