Glædelig 7. december – Vind hudpleje fra IDUN Minerals

vind hudpleje fra idun minerals

Glædelig 7. december!
Dagens præmie

I dag består præmien af lækker hudpleje fra IDUN Minerals. Præmien indeholder deres Cleansing Face & Eye Mousse 150 ml., Smoothing Face Scrub 75 ml. og Enriched Day Cream 50 ml. til en samlet værdi af 553 kr. Du kan læse min anmeldelse af andre hudplejeprodukter fra IDUN Minerals HER.

Deltag i konkurrencen ved at:
 • Skrive en kommentar i kommentarfeltet til dette indlæg
 • Forøg dine vinderchancer ved også at deltage på min facebookside og på min instagramprofil

Vinderne for 1.-12. december trækker jeg og offentliggør her på bloggen den 16. december. Vinderne for 13.-24. december trækker jeg og offentliggør den 28. december. Vinderne vil blive kontaktet af mig. Konkurrencen gælder for danske adresser.

Held og lykke!

Julekram fra Charlotte

Præmien er sponsoreret. Der skal derfor også lyde et kæmpe tak til sponsor af dagens præmie, for at muliggøre denne julekalender. Jeg er dybt taknemmelig for at kunne forkæle mine følger i her i julen.

Relaterede indlæg

26 kommentarer

 1. woooow hvor er det nogle top lækre produkter, kender dem ikke selv personligt, men har hørt meget godt om dem, så nu jeg rigtig gerne selv have lov til at prøve dem og se om jeg kan blive lige så afhængig af det som min veninde 😀

  Glædelig jul

 2. Denne gevinst vil jeg forære min datter @ceciliel.olesen Jeg har været igennem 3 store rygoperationer igennem de sidste 6 år. Det har været en hård tid, men altid har Cecilie været der. Hun er det mest empatiske og hjælpsomme mennesker jeg kender. Alle burde virkelig have en datter som hende ☺️♥️ Så nu håber jeg af hele mit hjerte at jeg vinder. Krydser finger ♥️♥️
  ♥️♥️ Jeg er @frunysgerrig

 3. Glædelig 8.december!
  Idun er et hit til min datters hud, kemo har “messet” hendes slimhinder, hud mv.
  Og jeg elsker også Idun til min sarte hud, så vi kunne dele.
  Jule hilsner til du og dine og en god weekend:-)

 4. Årh ville gerne teste Iduns fine produkter af på egen sensitive hud. Har hørt så meget positivt om dem

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *