Goodiebox maj 2019 // On The Go

goodiebox maj 2019 1

goodiebox maj 2019 2

Okay. Denne måneds boks er ret lækker, men om det er fordi jeg rent faktisk fik overraskelsesmomentet med ved jeg ikke. De sidste fire måneder er indholdet blevet spoilet, før jeg selv har modtaget min boks. Jeg prøver altid at huske, at jeg skal holde mig langt væk fra Instagram når det er Goodeiboxtid, men det er svært.

Jeg synes personligt godt at man kan vente, med at offentliggøre indholdet et par dage, så alle får chancen for at blive overrasket. Det er trods alt en stor del af konceptet! Jeg er begyndt at unfollow de profiler som offentliggør indholdet, før jeg selv har modtaget min boks. Jeg elsker nemlig den overraskelse jeg forbinder med Goodiebox og jeg vil bestemt ikke ødelægge den overraskelse for andre. Jeg er overbevist om at de profiler som offentliggør indholdet meget tidligt, ikke gør det i en ond mening, men i begejstring for at dele hvad de har modtaget.

I hvert fald så synes jeg at On The Go boksen er lige i skabet. Dels fordi de ikke har lavet sådan en type boks før. Den indeholder nemlig en lille toilettaske, som produkterne var pakket ned i. Derudover så rammer indholdet bare spot on på temaet. Normalt er jeg ikke så meget til travelsize produkter, men lige her fungere det rigtig godt. Boksens indhold er valgt for at gøre dagene på farten lidt nemmere og lidt gladere, uanset hvor vi er på vej hen og hvor fra.

Goodiebox maj 2019 indeholder:

goodiebox maj 2019 3

Balance Me: Natural Protection Moisturiser SPF 25. Hvis jeg skulle nævne et brand, som har været repræsenteret i Goodiebox rigtig mange gange, så må det være Balance Me. Jeg har godt nok prøvet mange af deres produkter herigennem. Denne gang er det en dagcreme med solbeskyttelse og det er helt perfekt, og det er størrelsen også. På den måde kan der altid ligge solbeskyttelse i tasken, så jeg ikke bliver rød i hovedet. Cremen både fugter og beskytter mod UVA og UVB, mens lavendel og aleo vera beroliger huden. Cremen har en naturlig duft, som jeg oplever at Balance Me har. Langt fra alle af produkters dufte falder i min smag, og heller ikke denne, selvom den heller ikke er den værste. Den dufter lidt som jeg husker mit billedkunstlokale fra folkeskolen.

Beaver: Argan Oil Moisture Repair Shampoo. Beaver er ikke et hårplejebrand jeg kender til i forvejen. Umiddelbart så siger det mig ikke noget? Men i hvert fald så er denne shampoo beriget med arganolie fra Marokko, der skånsomt renser håret, genopretter dets sundhed og tilføjer volumen, lethed og shine. Shampooen dufter ren og har en snært af noget maskulint over sig. Der er sendt forskellige shampooer ud, blandt andet er der også sendt ud fra The Body Shop. Hvilken shampoo har du modtaget?

Goodiebox: Zip Bag (full size). Goodiebox har kreeret deres egen lille zip bag/toilettaske eller hvad du nu vil kalde det, og den er super fin. Det er en lyserød og ret gennemsigtig palstiktaske, som jeg gætter på er semi vandtæt inde- og udefra. Den er perfekt til de små essentials man måtte have med i sin taske.

Goodiebox: Tandbørste (full size). Foruden deres zip bag har Goodiebox også lavet deres helt egen tandbørste. I lyserød selvfølgelig. Og så passer dens størrelse perfekt ned i tasken, så den altid kan være med på farten.

goodiebox maj 2019 4

GOSH: Giant Blush (full size). Jeg er jo en blush-pige. Navnet hverdags”blush” er ikke en tilfældighed. Jeg blev hurtigt positivt overrasket over denne blush. Jeg er nemlig ikke altid lige begejstret for cremeblush. Men denne ændre sin tekstur når den blendes ud, fra creme til pudder. Den ser umiddelbart meget pigmenteret ud når den påføres, og man når at tænke ”det er bare løgn det her”, men når den blendes ud bliver farven svagere, så den også nemt kan bygges op uden at man lige pludselig ligner en klovn.

goodiebox maj 2019 5

Lavinde: Refreshing Eye Makeup Remover. Lavinde, tidligere Løwén, laver nogle skønne mascara, og derfor har de selvfølgelig også en øjenmakeupfjerner i deres sortiment. Den indeholder blandt andet aleo vera og vitamin B5, som beroliger øjenomgivelserne samtidig med, at den løsner vandopløselig makeup.

goodiebox maj 2019 6

ModelCo: Matte Baked Bronzer (full size). Det er faktisk først inden for det sidste års tid, at jeg er begyndt at bruge bronzer, og nu er jeg blevet rigtig glad for den effekt af solkysset hud som de kan lave. Mine bronzer fra ModelCo er desværre gået lidt i stykker, den er revnet og smuldret en lille smule. Goodiebox havde ellers en periode, hvor de var rigtig gode til at give denne type af produkter lidt ekstra indpakning for at sådanne uheld under transporten kunne mindskes. Dog er det ikke så slem at den ikke kan bruges, og heldigvis for det, for den er slet ikke tosset.

Niré: Kabuki Brush (full size). Denne makeupbørste var pakket ind i en lille fin æske, som du kans e på et af de første billeder. Æsken indikerede ikke rigtig hvad indholdet var. Jeg troede derfor også at det var en creme eller maske, til jeg åbnede og så at det var en makeupbørste. Dens bløde og meget kompakte hår er perfekt til mineralbaseret makeup; blush, bronzer eller pudder, da den sikre at mineralerne fordeler sig smukt og naturligt på huden.

Maj måneds Goodeibox indeholder otte produkter, hvoraf fem af disse er full size, og så har den en samlet værdi af ca. 600 kr. Kunne du også tænke dig at blive forkælet af Goodiebox hver måned, så kan du nemt tilmelde dig HER. Det koster 169 kr. om måneden og er inkl. fragt og håndtering. Og så er abonnementet selvfølgelig uden binding. Vil du når at have denne måneds boks med, skal du være hurtig på tasterne, da boksene har det med at blive udsolgt.

goodiebox maj 2019 7

Hvad synes du om månedens Goodiebox?

Kærligst Charlotte

Indlægget er sponsoreret i den forstand, at jeg har modtaget boksen til test og skrevet indlægget på eget initiativ. Jeg har ingen økonomisk interesse i indlægget.

Relaterede indlæg

1 kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *