Volumen til det korte hår

Volumen

Efter at have fået klippet mit hår kort, er jeg begyndt at bruge meget saltvandsspray. Det hjælper til et mere friskt og pjusket look. På den gode måde. Men da mit hår er meget fladt kunne jeg godt tænke mig lidt mere volumen. Jeg gik i Matas og fandt to produkter som jeg tænkte ville være den rette hjælp til dette. Det jeg købte var en touperingsbørste fra M. Cosmetics samt Matas volumen booster.

Touperingsbørste fra M. Cosmetics

Jeg investere i en ”rigtig” touperingsbørste. Normalt bruger jeg bare en lille fin kam når jeg toupere mit hår, og det virker rigtig godt. Men nu ville jeg prøve en der er lavet til det samme. Dog var oplevelsen meget vattet. Jeg synes kun den giver en meget svag, næsten ikke eksisterende form for toupering.

Noget jeg rigtig godt kan lide ved børsten er dens spidse ende. På den måde kan man meget nemt og hurtigt dele håret op i mindre sektioner og toupere det.

Matas volumen booster

Volumen booster er en spray der giver løft og fylde i håret. Det sprayes i tørt hår fra rod til spids og så kan man eventuelt føntørre håret efterfølgende for maksimal effekt. Håret føles tykkere, fastere og med mere struktur, og så kan det godt komme til at se en smugle uglede ud, men til gengæld løftes håret også oppe ved rødderne. Men jeg synes sprayen fungere fint. Det er et sådanne produkt jeg ikke ville kunne bruge i mit lange hår. Alt i alt; udmærket og billig.

Jeg kommer til at skulle lege med mange hårprodukter det næste lange stykke tid! Jer med kort hår, hvad gør i ved det?

Relaterede indlæg

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *