En boblende fornøjelse med Miqura bubble mask

miqura bubble mask 1

Jeg har tidligere skrevet om nogle af Miquras spøjse masker, og her er endnu en til samlingen: Bubble mask. Ikke at det på nogen måde er negativt, jeg synes faktisk at det er rigtig sjovt, at prøve noget anderledes. Bubbelmasker er det nye, de er sjove og har en helt unik følelse på huden, og så kommer de i mange forskellige varianter. Du kan læse mit tidligere indlæg om en dybderensende lermaske der bobler HER, og om den mere luksuriøse bubbelmaske fra Filorga HER.

Miqura bubble mask

Miquars udgave af de famøse bubbelmasker kommer i en sheet maske udgave. Som nogen af jer måske ved er jeg ikke den største fan af sheet masker. Men nu er det jo også boblerne, som er det essentielle ved lige netop denne maske. Masken er både effektiv og skånsom, rensende og plejende. Dens oxygenbobler medvirker til at nære og ilte huden i dybden, dermed løsner den også eventuelle makeuprester, som efterfølgende kan skylles af. Masken indeholder desuden fibre fra trækul der virker antibakterielt, minimere porerne og øger blodcirkulationen i huden.

Anvendelse

For det første skal man lige massere posen grundigt inden den åbnes, for at indholdet i masken er blandet godt. Dernæst sættes masken på og skal sidde og boble i 5-8 minutter. Masken tages af og smides ud. De overskydende bobler masseres ind i huden og derefter skal ansigtet skylles med vand.

Den kan anvendes hver dag og passer til alle hudtyper. Dog er den i mine øjne alt alt for dyr til at bruge hver dag, de koster trods alt 60 kr. stykket *. Men hvis der sidder en millionær og læser med, er denne information måske nyttig for dig?

Boblerne

miqura bubble mask 2

Selve sheet masken er en let og tynd maske, som godt kan være en smule svær at folde ud. Den sidder godt på huden og bliver hvor den skal. Dens duft er stort set neutral, men jeg synes, at der er en lille snært af guldkorn over dens duft? Masken bobler ikke op lige med det samme, men når de begynder, og som der kommer flere til, bliver masken tungere at have på. Tung på en behagelig tyngende måde.

Huden efterlades frisk, opklaret, ren og med en hudtone der syner mere ensartede og med opstrammede pore, som dermed er mindre synlige. Alt i alt en super skøn maske, som jeg med glæde ville bruge ofte, hvis det ikke var fordi at den kostede så meget.

Har du prøvet Miquras bubble mask?

Kærligst C.

Indeholder et eller flere affiliate links, markeret med *.

Relaterede indlæg

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *