Filorga scrub & mask (tilsat lidt bobler)

filorga scrub & mask

Filorga scrub & mask er faktisk en af de her famøse boblemasker, selvom dens navn ikke ligefrem råber højt om det. Jeg har prøvet flere af Filorgas produkter, som f.eks. deres Oxygen-Peel og NCTF-Reverse Mat. De er alle lækre, luksuriøse og af høj kvalitet, hvor prisen også følger med. I hvert fald så er denne maske også en fornøjelse af bruge. Masken har en dobbeltvirkende eksfolierende effekt, for at give huden ilt og gøre den så god som ny.

Den mekaniske peeling

Med den dobbeltvirkende eksfolierende effekt, er første del den mekaniske peeling. Når masken påføres på nyrenset hud, skal masken masseres let ud i ansigtet. Her vil små korn, som næsten ikke bemærkes, give en skånsom og let peeling, mens et enzym efterligner hudens naturlige eksfolieringsproces, og dermed gør huden så god som ny.

Den boblende og oxygenerende del

Dette er den sjove og mere anderledes del af masken. Når den mekaniske peeling er overstået, lader man blot masken sidde på huden i fred og lader den virke. Og det er altså ikke en langsommelig proces. Samlet set tager denne maske ikke engang 5 minutter fra start til slut. Masken virker ved, at den omdannes til et aktivt virkende skum. Filorgas signaturkompleks NCTF stimulere dannelsen af nye hudceller og mikroskopiske oxygenbobler frigøres fra huden, for at huden bedre skulle kunne ånde. Når boblerne er sprunget og der ikke er flere tilbage på huden, skal rester af masken bare skylles af.

Efterfølgende efterlades huden renere, opfrisket, glat og opstrammet med mindsket og renere porer. Desuden får huden en masse ilt og en ny glans. Generelt synes jeg at boblemasker er vidunderlige, det er bare en helt unik følelse, når der dannes bobler på huden og de springer. Det føles kildende på en meget let, mild og behagelig måde. Jeg er fan!

Har I prøvet nogle boblemasker, måske endda denne Filorga scrub & mask?

Kærligst Charlotte

Indlægget er sponsoreret i den forstand, at jeg har modtaget produktet til test og skrevet indlægget på eget initiativ. Jeg har ingen økonomisk interesse i indlægget.

Relaterede indlæg

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *