CND night moves the collection

CND night moves the collection 1

Den nye CND night moves lakkollektion er simpelthen perfekt, til den kommende og meget festlige højtid. Kollektionen er lille og består kun af fire lakker, om end fire smukke og glamourøse lakker. De fire farver fås både i en vinylux long wear polish udgave til hjemmebrug. Men de fås også i en shellac udgave, som du kan få en behandling af hos professionelle saloner.

Swatches af de fire lakker

CND night moves the collection 2

288 – Kiss of Fire // 289 – Soirée Strut // 290 – Bellini // 291 After Hours

Kiss of Fire er en varm, blodrød farve tilsat glitter.

Soirée Strut er en meget let rosa, champagnefarve. Lakken har ikke samme karisma som de tre andre, den skinner ikke på samme måde, den er hverken metalisk eller glitrende.

Bellini er en gylden, nudeagtig bronze farve med et smukt meltallisk, let glitrende skær. Bellini er helt klart min favorit.

After Hours er en melattisk og blankpoleret sølvfarve.

Lakkerne er ret tynde i deres konsistens. 2 lag er sådan set nok, for en god dækkeevne, men et tredje lag ville ikke skade. På mine swatches har jeg brugt to lag, men især ved de to sidse; den metalliske guld og sølv ville et tredje lag være på sin plads. Lakkernes pensel er god, den er tilpas tyk og bøjelig, lige som den skal være.

CND night moves the collection 3

Er dine negle klar til at det vi i den kommende uge går ind i december måned?

Kærligst C.

Indlægget er sponsoreret i den forstand, at jeg har modtaget produkterne til test og skrevet indlægget på eget initiativ. Jeg har ingen økonomisk interesse i indlægget.

Relaterede indlæg