Selvbrunende ansigtsmaske fra James Read

james read self tan 1 hour tan glow mask face 1

Jeg har på et tidspunkt modtaget denne selvbrunende ansigtsmaske fra James Read i en Goodiebox. Dog har jeg ikke fået den testet før nu, dels fordi det sidste produkt fra James Read var en KÆMPE fiasko, se selv HER. Men jeg havde et par fridage og tog chancen og testede James Read Self Tan 1 Hour Tan Glow Mask Face.

Masken skulle med sin farveløse selvbrunergel, kunne skabe en flot naturlig solbeskinnet sommerglød på bare en time. Gelen trænger hurtigt ind i huden, eller tørre på huden, den klistrer ikke og er kontrollerbar; den skulle give en gylden glød på 30 minutter, en medium glød på 60 minutter og en dyb bronzefarvet glød på 90 minutter.

james read self tan 1 hour tan glow mask face 2

Den uklare gel har den karakteristiske duft af selvbruner; ferskenyoghurt. Når masken sidder på huden virker den ikke plejende at have på. Den ligger sig bare som en tynd og glat hinde over huden uden at klistre. Det er svært at se om jeg har ramt alle steder af ansigtet og om det jeg har ramt er jævnt. Efter en halv time, hvor den skulle have givet en gylden glød, oplevede jeg ingen forskel. Og det gjorde jeg heller ikke efter en time. Derfor prøvede jeg igen forfram, denne gang med et tykkere og mere gavmildt lag gel. Selv efter 2 x 60 minutter synes jeg ikke at kunne se nogen betydelig forskel.

Resultat efter 2 x 60 minutter med James Read Self Tan 1 Hour Tan Glow Mask Face

james read self tan 1 hour tan glow mask face 3

Denne maske skuffer. Jeg havde håbet på en flot glød og jeg havde håbet på at det ville været et pænt resultat. Men jeg oplevet intet resultat…

Har du prøvet James Read Self Tan 1 Hour Tan Glow Mask Face?

Knus Charlotte

Relaterede indlæg