Ansigts contour

I dag har jeg lavet en lille guide, til hvordan du kan lave en ansigts contour – eller sculpting, med highlighter, contour og blush. Til det bruger jeg Rimmel Londons sculpting palette som jeg skrev om forleden dag, har du endnu ikke læst indlægget, kan du læse det lige HER. Som jeg også skrev om i sidste indlæg, så giver denne palette en meget naturlig og let ansigts contour, blandt andet fordi farverne ikke er særlig kraftige, som du også kan se på billedet under, man kan faktisk slet ikke se highlighteren, den giver blot lidt shine. Paletten fås i 3 farvenuancer: 001, 002 og 003, min er 001 og dermed også den lyseste.

DSC_0009

For at lave en ansigts contour, skal du først bruge en farve der er mørkere end din egen hudfarve, dette er contour delen, de områder du skal bruge din contour på, kan du se på det første i nedenstående billederække; det er ved hårgrænsen i panden, på kinden (på den streg der bliver tydelig, hvis du laver trut mund), på siden af din næse samt omkring din hage.

Næste trin er highlighteren, der er en meget lys, oplysende farve, denne kan du se på det midterste af nedenstående billeder; den skal påføres mellem øjenbrynene og op i panden, ned af næseryggen, kindbenet og under øjenbrynene.

Sidste trin er blush som kun skal påføres på kinderne for at give en sundere glød, dette er vist på det sidste billede.

contour

Så er du færdig og har nu lavet en ansigts contour! Min palette fra Rimmel er i pudderform, så det skal ikke blendes sammen, som hvis man havde lavet det med en fast makeup. Du kan også se et billede af mit eget resultat, og som sagt før, så er det en meget mild form for ansigts contour, der fint fremhæver ansigtstrækende uden at man laver om på sit ansigt.

DSC_0117

Relaterede indlæg

1 kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *