Lasting Impression Mascara

Lasting impression mascara

Den 1. februar lancere Elizabeth Arden en ny makeup serie der får navnet; Eyes Wide Open Color Collection. Serien har fokus på intense, naturlige og smokey eyes. I serien finder du en bryn gel der plejer, udfylder og former brynene. Gelen fås i 4 farver. Dernæst udkommer de med 10 små øjenskygge paletter, der hver især indeholder en kombination af 3 øjenskygger. Til disse øjenskyggetrioer vil man kunne købe en ”little black compact” som er et lille etui, hvori man selv kan sætte to øjenskyggetrioer i. På den måde skaber man sin helt egen palette med i alt 6 farver. Jeg har set øjenskyggetrioerne, og alle 10 farvekombinationer er så smukke.

Lasting Impression Mascara

Sidste del af Eyes Wide Open Color Collection er lasting impression mascara, der fås i to farver (sort og brun), som jeg har testet. Jeg var ikke særlig begejstret for mascaraen de første par gange jeg brugte den. Selve mascaraen er tyk og omfavner vipperne og giver på den måde et ret intenst look. Et look jeg ikke før har gjort mig så meget i. Det er nok det der kan beskrives som ”edderkoppevipper”. Dernæst er den ret tung at have på vipperne, da der meget hurtigt kommer meget produkt på dem. Jeg var faktisk heller ikke så glad for selve børsten i starten, jeg synes skaftet er utrolig langt, og så synes jeg ikke om børtsehårenes form – men det skal siges at være en vanesag.

Jeg er nemlig blevet meget bedre venner med lasting impression mascaraen efterfølgende. Efter at have brugt børsten nogle gange, og fundet fidusen og vinklen til at påføre mascaraen på. Jeg synes stadig det er en tung mascara, men det gør jo bare som lovet; at give vipperne ekstrem længde og fylde. Det er Elizabeth Ardens effektive ceramideteknologi der giver den øjeblikkelige intensitet på vipperne. Modsat andre mascara holder effekten hele dagen.

Udover ceramider indeholder mascaraen også vitamin C der styrker og genopbygger vippernes naturlige beskyttende barriere. Avocado- og olivenolie der holder på fugtigheden og giver veldefineret vipper.

Et hurtigt shoutout til det smukke designet: smukt sort og mat beholder, mens applikator enden er sort og blank. Guld er min yndlingsfarve, så det at skriften og vippeillustrationen er guld er i mine øjne så smukt.

elizabeth arden lasting impression mascara

Neutrale vipper // Vipper med Lasting Impression Mascara

Indlægget er sponsoreret i den forstand, at jeg har modtaget produktet til test og skrevet indlægget på eget initiativ. Jeg har ingen økonomisk interesse i indlægget.

Relaterede indlæg

2 kommentarer

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *