LF beautybox august 2019 // The Heatwave Edition

lf beautybox august 2019 1

Jeg må indrømme, at jeg har fået et helt andet syn på LookFantastic beautybox, efter jeg nu har modtaget min boks nr. 2. Jeg har altid haft en fordom, om at de faktisk kun indeholdte små tarvelige produkter. Det synes jeg i hvert fald at have opfattet på billeder. Men i de to bokse jeg har modtaget (læs om juli måneds boks HER) har indeholder været ret godt og i fornuftige størrelser. Det var bare ikke den opfattelse jeg have af LF beautybox.

August måneds LF beautybox er “The Heatwave Edition”. August består af lange, varme dage (hvis vi ser bort fra disse dage) hvor vi helst skal undgå at blive solskoldede. Er uheldet alligevel ude, kan du passende læse med HER. Månedens LF beautybox indeholder seks sommeressentials, samt det nyeste Elle Magazine, som hjælper med at pifte hverdagslooket op. Og så indeholder boksen et produkt fra yndlings Ritulas.

LF beautybox august 2019 indeholder:

Bellápierre: Heatwave Highlighter Palette (full size). Som jeg umiddelbart forstår det, så er denne palette lavet eksklusivt til denne måneds boks. Om ikke andet, så indeholder den 5 absolutte smukke higlightere i hver deres varme nuance. Foruden at bruges som highlighter, kan den også anvendes som øjenskygge, og fugter du den makeuppensel en smule, kan den gøres endnu mere intens.

lf beautybox august 2019 2

lf beautybox august 2019 3

Doucce: Luscious Lip Stain ”Holiday Getaway”. Som sådan er denne matte og flydende læbestift god hvis man kan lide farven. Den er nem at arbejde med og den sidder godt på læberne. Den smitter dog en smule af. Jeg er en af dem, som bare ikke fungere med en orange tone på læberne. Jeg er ellers vild med farven som den er, og lige nu har jeg også en koralfarve på neglene, men på læberne passer farven bare slet ikke til mig.

James Read: 1 Hour Glow Mask Face & Body. Jeg har prøvet flere af James Read slevbruner produkter, og jeg har flere små prøver liggende af forskellige typer af hans produkter, som jeg endnu ikke har prøvet. Jeg har haft én meget dårlig oplevelse med ét af hans produkter, og siden da har jeg været lidt afholdende fra at teste flere selvbrunere. Denne er jeg alligevel lidt spændt på at skulle. Det er nemlig en selvbruner maske. Jeg vil teste den og skrive et indlæg til jer om den.

Luxie: 737 Tapered Highlighter Brush (full size). Gennem Goodiebox har jeg modtaget to makeupbørster fra brandet Luxie, og deres makeupbørster er altså lidt mere luksuriøse, end det fulde sæt jeg engang købte fra Hot Makeup. Denne er virkelig lækker. Den er smuk at se på og den ligger godt i hånden, og så er hårende dejlig bløde og applikere highlighter meget fint.

Natura: Herb Infused Sheet Mask (full size). En sheet maske med et flot ydre. Masken skulle rebalancere huden, reducere porerne, fugte, nære og lyse huden op. Natura er ikke et brand jeg kender noget til, så den glæder jeg mig til at prøve på huden.

Rituals: The Ritual Of Holi Body Cream (full size). Og så kom vi til Rituals og tilmed en serie som jeg endnu ikke har prøvet. Ritual of Holi har en skøn ren, rar og klassisk duft der både er sød og blomstret. Cremen absorberen lynhurtigt og efterlader huden blød og lækker. Rituals skuffer bare aldrig.

“Sunshine is the best medicine” #LFBEAUTYBOX

Månedens boks indeholder seks produkter, hvoraf fire af dem er full size, og så har den en samlet værdi af over 650 kr. Kunne du tænke dig at prøve Look Fantastic beautybox kan du tilmelde dig HER. Prisen er mellem 139 og 126 kr. pr. boks an på hvor lang tid du vælger at binde dig.

Modtager du din egen Look Fantastic beautybox?

Kærligst Charlotte

Indlægget er sponsoreret i den forstand, at jeg har modtaget boksen til test og skrevet indlægget på eget initiativ. Jeg har ingen økonomisk interesse i indlægget.

Relaterede indlæg

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *