Davines Melu hårplejeserie

Davines melu

Davines er for mit vedkomme, et favoritbrand til håret. Deres produkter er, for det meste, vildt lækre. Der har lige været et par enkelte smuttere. Jeg har ikke været særlig begejstret for deres The Circle Chronicles hårmasker. Men ellers er det bare skønne salon produkter, i lækker emalage, til en pris der også afspejler indholdet. Ja, Davines er et af de lidt dyre brands, men nogle gange fortjener håret også den ekstra luksus.

Davines Melu hårplejeserie

Den seneste serie fra Davines, som jeg har testet hedder Melu. Serien er ideel til beskyttelse af håret. Af alle hårtyper. Det er især hår som har lidt skade forårsaget af f.eks. føntørring og glatning. Melu serien indeholder en shampoo, der er specielt udviklet til skadet hår, en balsam som gennemfugter håret og en spary der effektivt beskytter håret mod varmebehandling.

Ekstrakter fra linser

Melu serien er baseret på ekstrakter fra linser, som med sit høje indhold af proteiner har en plejende og styrkende effekt på håret. Det har især en positiv indvirkning på spaltede og tørre spidser. Serien har en blomstret og træagtig duft. For mig virker duften klassisk og tidløs. Den minder lidt om de helt almindelige faste håndsæber, som jeg husker fra min barndom, men som vi aldrig bruger herhjemme mere.

Shampoo, balsam & spray

De tre hårplejeprodukter er milde og skønne. Shampooen virker drøj i brug, den er let at massere ind i håret og så skummer den tilpas meget op. Alle værdier, som jeg sætter pris på hos en shampoo. Shampooen skulle desuden forbygge spaltede og tørre spidser. Håret efterlades rent, sundt, blødt og med en velplejede finish.

Balsammen har en meget tyk og fast konsistens. Det er næsten som at tage blødt modellervoks op af bøtten. Det klistre ikke, det er blot en fast masse, hvor spor af mine fingre efterlades i bøtten og stadig er der næste gang jeg skal bruge balsammen. Udover at balsammen virker blødgørende på håret, så er også denne med til at forbygge spalter og tørre spidser, dens formel tilføre håret fylde og lethed. Jeg bruger den dog kun i spidserne da jeg ofte synes at balsam (generelt) i hovedbunden tynger håret og gør at det hurtigere bliver fedtet. TIP: lad balsammen virke i 2-5 minutter for optimal effekt.

Sprayen, hair shield, sprayer godt og bredt, så det nemt og hurtigt fordeles i håret. Umiddelbart oplever jeg ikke at sprayen gør nogen forskel i mit hår. Men så længe den bare beskytter mit hår mod varmepåvirkning. Jeg bruger nemlig altid en føntørre når jeg har været i bad.

Bruger du nogen af Davines hårpleje produkter?

Kærligst Charlotte

Indlægget er sponsoreret i den forstand, at jeg har modtaget produkterne til test og skrevet indlægget på eget initiativ. Jeg har ingen økonomisk interesse i indlægget.

 

Relaterede indlæg

1 kommentar

  1. Godt nytår!
    Ekstrakter fra linser, det lyder godt 🙂
    Jeg har ikke haft mulighed for at prøve produkterne.
    Aften hilsner til dig fra mig 🙂

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *