Unique Volume Mascara fra Lavinde (tidligere Løwén)

lavinde Unique volume mascara 1

For et års tid siden fik jeg mit første Lavinde produkt, fra den gang brandet stadig hed Løwén. Det var deres Beyond Volume & Curl mascara, og den fik jeg gennem Goodiebox. Det er en mascara som jeg har været virkelig glad for. Den er nemlig dejlignem at arbejde med, vipperne bliver pæne, den giver længde, en smule volumen og en flot buge der holder hele dagen og så fungere den desuden også som et vippeserum. Jeg synes dog ikke at mine vipper er blevet længere eller noget, men det er en fantastisk mascara, som jeg varmt kan anbefale. Du finder den blandt andet hos NiceHair, hvor du kan få 5 % rabat på hele dit køb med koden HVERDAGSBLUSH5. Men nu var det jo ikke Beyond Volume & Curl mascaraen som det skulle handle om i dag!

Lavinde Unique Volume Mascara

Med min rigtig gode oplevelse med min første mascara fra Lavinde, havde jeg også ret høje forventninger til deres Unique Volume Mascara. Jeg havde en forventning om, at den også ville blive en favorit. Men det er den altså ikke rigtig blevet… Den er simpelthen for nærig med produkt og jeg synes den er svær at arbejde med. Man skal virkelig bruge lang tid på at lægge mascara, fordi der næsten ikke kommer noget produkt på. Jeg synes den virker tør, men jeg tænker at den ikke rigtig har mulighed for at blive tør, da jeg selv pakkede den ud af indpakningen? Er der mon andre end mig, som har prøvet den og også oplever at det er en tør mascara? Jeg synes nemlig at det virker lidt underligt. I hvert fald så synes jeg at den er alt for besværlig som den er nu. Jeg mener at man kan komme lidt linsevæske ned i en mascara for at live den lidt op, så måske jeg prøver med det.

Men når det så er sagt, så er vipperne sådan set meget flotte. Når jeg altså langt om længe får oparbejdet et look. Jeg synes at den giver mere længde end den giver volumen.

Siden jeg har modtaget denne mascara, har brandet som sagt skiftet navn fra Løwén til Lavinde. Grunden til navneskifet er simpelthen fordi de er blevet mere internationale. Mascaraen har også fået nyt design, som du kan se HER. Den er beriget med jojobaolie, vitamin B5 og Hydrolyzed Ceratonia Siliqua Seed Extract, og da den tilføre vitaminer og mineraler til vipperne, har den også en plejende og styrkende virkning på dem. Lavinde Unique Volume Mascara er desuden deklareret i samarbejde med Astma-Allergi Danmark.

lavinde Unique volume mascara 2

Har du prøvet nogle af Lavindes mascara?

Kærligst Charlotte

Indlægget er sponsoreret i den forstand, at jeg har modtaget produktet til test og skrevet indlægget på eget initiativ. Jeg har ingen økonomisk interesse i indlægget.

Relaterede indlæg

1 kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *