CND Wild Earth the Collection

cnd wild earth the collection

Jeg har tidligere testet nogle af CND vinylux lakkerne, men jeg synes faktisk at disse har været en helt anden oplevelse. Især når man tager i betragtning af, at de er samme serie. Om ikke andet så er der i forbindelse med efteråret kommet en ny kollektion; Wild Earth the Collection. Kollektionen består af 6 varme og cremede farver, der har sin inspiration fra naturens palette. Vinylux lakkerne har en indbygget underlak, så man skal derfor kun bruge en topcoat udover selve farven. Vinylux lakkerne lover op til 7 dages holdbarhed, hvilket også kan opnås, hvis man benytter den tilhørende topcoat og passer på neglene. Det vil sige, at man skal holde sig fra f.eks. at samle møbler.

Swatches af Wild Earth the Collection

cnd wild eartvh the collection swatches

Element // Spear // Dreamcather // Arrowhead

Jeg har testet 4 af kollektionens farver, og de er super skønne. Jeg kan godt lide de her lidt mørke og intense farver. Min yndlings lak er helt klart den brunlige Arrowhead, den er bare smuk.

Som sagt synes jeg at lakkerne har været en anden oplevelse, end de sidste vinylux lakker fra CND jeg prøvede. Jeg synes at disse virker tyndere og mere skrøbelige i selve lakken. Der skal flere lag til at give en god og tilfredsstillende dækning, især hos den mørke Arrowhead. Den eneste farve som er mere cremede og har en bedre dækkeevne, er den nude farve Spear. Jeg synes lakkerne tørre hurtigere i og med at lagene er tyndere, men der skal som sagt også flere lag til. Jeg synes heller ikke at disse virker til at være lige så holdbare, som de andre jeg havde, desværre.

Den nye kollektion fås også i en shellac udgave, som du kan nyde godt af hos en professionel neglesalon.

Hvad synes du om farverne?

Kærligst Charlotte

Indlægget er sponsoreret i den forstand, at jeg har modtaget produkterne til test og skrevet indlægget på eget initiativ. Jeg har ingen økonomisk interesse i indlægget.

Relaterede indlæg

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *