All over moisture balm

All over moisture balm

Endnu et lille køb fra Normal. Jeg så denne all over moisture balm, og det var duften der gjorde at den havnede i min kurv. Den har en skøn, sommerlig duft af tranebær og granatæble. Det er en lille sag bestående af naturlige ingredienser, uden tilsat farve, men med parfume, der er lige til at have liggende i tasken. Det er en balm der kan bruges til det hele – dog købte jeg den primært i tanken om at bruge den på læberne, som jeg så fandt ud af, da jeg kom hjem, at man IKKE må… Den må heller ikke anvendes omkring øjnene.

Til gengæld kan den bruges til alt andet; til hænderne, neglebånd, albuer, hæle og hvad man nu ellers tænker, der kunne have brug for lidt ekstra kærlighed, men især tørre område. Bruger man den til hænderne vil jeg råde til at bruge den til natten, da den efter min mening er lidt for fed. Det er sådan at den ikke rigtig kan masseres/smørres ud i hænderne, der hvor jeg har haft påført balmen er der balmen sætter sig – jeg synes personligt ikke at den er særlig god til hænderne.

Eftersom jeg ikke måtte bruge balmen til læberne alligevel, bruger jeg den primært til neglebåndende. Til dagligt pendler jeg med tog, og der er ikke så forfærdelig meget at tage sig til i et tog, det er kun 20 minutter, så det er også begrænset for hvad jeg kan når at gå i gang med, så op af tasken med min all over moisture balm, og så er det ellers bare at massere lidt ud på mine neglebånd. Jeg synes det er en rigtig god vane, da jeg ikke normalt er så godt til at give mine neglebånd opmærksomhed. Og igen, det er altså en meget fed balm, så neglebåndende har rigtig godt af det.

Relaterede indlæg

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *