SuperFruit fra Beauté Pacifique

superfruit beauté pacifique

SuperFruit serien er et af de nyere lanceringer fra Beauté Pacifique *. Serien er dedikeret til unge kvinder. Alle tre cremer forstærker og bevare den unge huds egenskaber længst muligt. Cremerne bekæmper de første små linjer, pigmentfejl og tegn på urenheder som rødme.

SuperFruit seriens produkter er baseret på tre naturlige SuperFruit ekstrakter, der er udvundet fra tyttebærstamceller, grøn the og æbletræer. Desuden er der tilsat tre biomimetiske peptider og kobber-peptid, der vitalisere hudens egenskaber. Serien indeholder på nuværende tidspunkt fire produkter; en facemist, to dagcremer og en natcreme. Der hører en lille spatel med til hver af cremerne. Til dem vil jeg sige, at man lige skal lære at dosere korrekt. I starten fik jeg altid alt for meget produkt med op, og så skal man have det tilbage igen. Jeg synes det fungere bedst bare at bruge fingrene.

Det er de tre cremer jeg vil fortælle lidt om i dag

Dagcreme til alle hudtyper. Cremen er hvid og duftneutral og virker umiddelbart fastere end normale cremer, når man skal have den op af krukken. Den er meget drøj i brug og ligger sig fugtig på huden. Huden føles efterfølgende fast, fugtet og velplejet.

SuperFruit skin enforcment dagcreme til alle hudtyper, blev desuden nomineret og vandt Costumes læserpris ”bedste fugt hver dag” 2017.

Dagcreme til tør hud. Også denne er er hvid og duftneutral. Dagcremen til tør hud er min favorit af de tre cremer. Den er drøj i brug, trænger hurtigt ind i huden. Den fugtmætter, plejer og får også huden til at føles mere fast i og med at den får nok med pleje. Virkelig lækker at have på.

Natcreme. Natcremen er til gengæld sandfarvet. Jeg er knap så vild med dens duft. Ikke at der er tilsat parfume, det er bare dens naturlige duft af neutral/pap-ish-duft, som jeg ikke rigtig er fan af. Cremens konsistens føles lidt sjov når den skal op af krukken. Den er fast på en ikke fast måde – man skal nok selv prøve cremen, for at kunne forstå dette. Men bortset fra det er den lækker på huden, jeg synes den fugter godt. Den er også lang tid om at trænge helt ind i huden, men så længe det er en natcreme, gør det ikke noget. Pleje er godt!

Alt i alt består SuperFruit serien af tre skønne og især fugtgivende cremer. Jeg vil især anbefale dagcremen til tør hud, da den er super lækker og luksuriøs. Og så er deres krukker heller ikke værst at have stående fremme. Er de ikke skønne af se på?

Kærligst Charlotte

Indlægget er sponsoreret i den forstand, at jeg har modtaget produkterne til test og skrevet indlægget på eget initiativ. Indeholder et eller flere affiliate links markeret med *.

Relaterede indlæg

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *