IDUN Minerals nyheder fra maj 2018

idun minerals maj 2018 1

Først og fremmest så er jeg vild med alt hvad IDUN Minerals står for; naturlighed, rene ingredienser, milde produkter, massere af muligheder. Navnet på brandet, IDUN, er også navnet på en af gudinderne i den norske mytologi. IDUN er gudinden for skønhed og evig ungdom. Det er også hende der er afbilledet på nogle af brandets produkter. Jeg går ud fra at det også er hende der er afbilledet på den fine lille pose fra IDUN Minerals og mascaraens indpakning, som du kan se længere nede.

Når men der var jo nogle nyheder, som jeg gerne ville fortælle jer om!

idun minerals maj 2018 2

Som overskriften på dagen indlæg har røbet, så udkom der i maj måned nogle nye produkter fra IDUN Minerals. Udover de tre produkter i kan se på billedet ovenover, som er de tre produkter jeg vil fortælle om, så har de også lanceret en ny flydende eyeliner med filtpen, som skulle sikre en let og perfekt applikation.

Magna lengthening mascara

idun minerals maj 2018 3

Denne mascara skulle give længe, volumen og separere vipperne. Og så er den faktisk specielt udviklet til korte vipper. Det er noget jeg ikke har set ved en mascara før. Jeg kan godt kategorisere mine vipper som korte. De er fyldige, der er mange af den og de er meget mørke af natur, men de er ikke særlig lange.

Jeg troede faktisk ikke, at jeg ville kunne lide dens børste, da den umiddelbart syner som om den nærmest ingen børstehår har. Men i forhold til at den er designet til korte vipper, kan jeg godt se det smarte i børstens udformning. Den har da også overrasket mig meget positivt, for den medvirker til at give en flot længde og volumen, i forhold til hvad der er relativt med ens egne vipper. Desuden påføre den en passende god mængde produkt til vipperne, og den er let at arbejde med. Man kan uden problemer kommet ind til roden af vipperne, så der også kommer produkt og løft derinde.

Hvis jeg skal sige noget mindre godt om mascaraen, så er den ikke super holdbar. Jeg synes egentlig at bukket som den giver vipperne holder fint, men det er som om at selve mascaraen kan smuldre lidt af i løbet af dagen. Det er langt fra det hele der forsvinder, og det er heller ikke noget der gør noget synligt for ens makeuplook.

Iris ansigts primer

En primer er en base for ens ansigtsmakeup, som medvirker til at makeuppen holder både bedre og længere. Denne Iris primer har faktisk helt grå før den smøres ud i ansigtet. Den er grå fordi den indeholder kulpudder, der også virker anti-bakteriel på huden. Hvilket jeg synes er super fedt. Desuden er der ingen tegn på grå toner i huden, når den er smurt ud. Huden efterlades dejlig glat og lækker, klar til dagens makeup.

Jeg er lidt ærgerlig over, at den grumser lidt på huden når jeg fordeler den i ansigtet. Jeg påføre altid en dagcreme om morgenen efter jeg har renset mit ansigt og så spiser jeg morgenmad og børster tænder inden jeg begynder på min makeup, så cremen er trængt godt ind i mellemtiden. Der er ingen former for grumsning af primeren, når jeg har prøvet at fordele den på min håndflade, uden creme. Så hvis valget står mellem dagcreme eller primer, vælger jeg til enhver tid min dagcreme.

idun minerals maj 2018 4

Dual sponge

Jeg har prøvet flere forskellige silikone svampe. Det de især er gode til, er at gøre et produkt utroligt drøj i brug. I og med at der ikke er produkt, som bliver fanget i en foundationbørste, beautyblender eller hvad man nu bruger til applikation af foundation. Jeg er bare ikke blevet særlig gode venner med de her svampe endnu, men nu bruger jeg heller ikke rigtig foundation. Lige for tiden bruger jeg faktisk kun pudder.

Men det jeg faktisk ville frem til var, at denne svamp er i en meget bedre kvalitet, end den jeg tidligere har prøvet fra Normal og essence. Den her er meget mere lækker, dens materiale er bedre og dens overflade er bedre. Mest af alt synes jeg faktisk at det er lidt den samme følelse, som at røre ved en øreflip.

Det er jo sådan er det er en ”dual” svamp: den har to funktioner, og to sider. Den ene side er denne her silikone side, som egner sig til applikation af primer, foundation, bb crems eller hvad man nu bruger. Og den anden side er en ”blottingside”. Den fungere ligesom blottingpapers, som fjerner overskydende olie fra huden i løbet af dagen. Det er faktisk ret smart! Dog synes jeg lidt bedre om at have mine blottingpapers, i praktisk størrelse og form, liggende i min pung, end denne svamp. Men i hvert fald er det praktisk hvis huden lige skal af-olieres inden makeuppen skal ligges.

idun minerals maj 2018 5

Silikone // Blotting

Har du prøvet nogle produkter fra IDUN Minerals?

Kærligst Charlotte

Indlægget er sponsoreret i den forstand, at jeg har modtaget produkterne til test og skrevet indlægget på eget initiativ. Jeg har ingen økonomisk interesse i indlægget.

Relaterede indlæg

3 kommentarer