Vintermakeuppen i kølig stil med IDUN Minerals

Først og fremmest må jeg lige, endnu engang, pointere IDUN Minerals smukke smukke ydre design og emballage. Jeg er vild med det!

Idun minerals Norrlandssyren palette

Idun minerals Norrlandssyren palette 2

Vinteren, sne, frost og kulde er hvad vi nu befinder os i og går i møde. Hvis du vil afspejle din makeup efter lige netop dette skal du læse videre. I dag viser jeg nemlig makeupprodukter du kan anvende til at skabe et køligt, om end cool makeuplook, med produkter fra IDUN Minerals.

Det svenske skønhedsbrand, IDUN Minerals, er baseret på højtpigmenterede mineraler og produkterne indeholder kun ingredienser, som beskytter og giver fugt. Derfor kan deres produkter også anvendes af alle, selv personer med sensitiv hud.

Til det ”cool” vinterlook

Idun minerals Norrlandssyren palette 3

Øjenskyggepalette, Norrlandssyren

Idun minerals Norrlandssyren palette 4

Step 1 er at lægge en smuk øjenskygge, og det er sådan set også her det ”cool” look kommer til sin rette, ved at vælge de køligere farvenuancer, med underliggende blå toner og shimmer. IDUN Minerals Norrlandssyren paletten indeholder fire skygger; mørk lilla, lys brun, mat rosa og en hvid highlighter.

Idun minerals Norrlandssyren palette 5

Skyggerne er 100 % højrensede mineraler, og nu fri for nikkel, krom og mikroorganismer og består blandt andet af mica, jernoxider og zinkoxid. Formlen indeholder hverken talkum, olier, silikone, parfume, bismuth, nano, parabener eller andre stoffer, som kan give anledning til kløe, udslæt og allergiske reaktioner.

Flydende eyeliner, Kol

En eyeliner kan gøre underværker både for hverdagsmakeuppen men også for festmakeuppen. Denne eyeliner lever dog ikke helt op til mine forventninger. Den er super nem at arbejde med, på grund af applikatoren, og så er den OK pigmenteren, Men jeg synes ikke, at den er så intens sort som den lover. Jeg synes dens farve er lidt mere mørkegrå og støvet.

Også denne eyeliner er velegnet til sarte øjne. Den er uden parfume, bismuth, nikkel, krom, nano, parabener eller andre irritationsfremkaldende stoffer.

Idun minerals Norrlandssyren palette 6

Mascara, Magne

IDUN Minerals Lengthening Mascara Magna er deres nyeste mascara. Den skulle give lange, separerede og fyldige vipper. Denne mascara er ligesom DENNE specielt udviklet til korte vipper. Dens børstes udformning gør det nemlig muligt at komme helt ind til vippernes kant. Jeg kunne dog godt tænke mig at den gav mere løft af vipperne. Som sådan synes jeg at mine vipper kommer til at syne flade og peger ligeud i stedte for opad.

Mascaraen er velegnet til sarte øjne og kontaktlinsebrugere. Formlen er med højrensede mineraler og 100 % veganske og oftalmologisk testet.

Lip Gloss, Charlotte

Selvfølgelig skal jeg bruge denne lip gloss, når den nu har fået navnet Charlotte! Og I ved det sikkert, men jeg er altså ikke en lip gloss pige. Charlotte er den perfekte vinterfarve; den er meget neutral med et diskret lyserødt/rosa skær og shimmerpigmenter der passer til frosten udenfor.

Lip glossens formel indeholder rene mineraler samt blødgørende og nærende multebærolie, jojobaolie og vitamin E, der plejer og beskytter og fugter læberne.

Idun minerals Norrlandssyren palette 7

Lip Gloss Charlotte & Flydende Eyeliner Kol

Neglelak, Kalksten

Som prikken over i’et er der neglene, som vi ikke skal glemme. Hertil har IDUN Minerals lavet den fineste farve; Kalksten, som er en diskret funklende farve. Det er ved første øjekast en lys, hvidlig, grålig, sølvagtig farve, som når man ser nærmere efter også indeholder et farvespil af varme shimmerpigmenter i rosa, lilla og gyldne nuancer.

Idun minerals Norrlandssyren palette 8

Lakkerne fra IDUN Minerals indeholder plejende mineraler, vitaminer og mandelolie. Mineralerne bidrager til at lakken lægger sig jævnt, mandelolie tilføre fugt og vitamin E beskytter mod frie radikaler, som ellers kan skade neglens struktur.

Er du til det kølige makeuplook, som passer til årstiden?

Knus Charlotte

Indlægget er sponsoreret i den forstand, at jeg har modtaget produkterne til test og skrevet indlægget på eget initiativ. Jeg har ingen økonomisk interesse i indlægget.

 

Relaterede indlæg

1 kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *