Hjælp til fedtet hud 1 – blotting paper

Den kommende uge, har jeg valgt at dedikere til fedtet hud, hvad der kan afhjælpe problemet nu og her, og hvad man kan gøre fremadrettet, for at komme af med den fedtet hud. Så hvis du sidder med problemet selv, så læs med her. Jeg selv har ikke voldsom fedtet hud, men tendensen kan god komme frem i ny og næ – men nu følger jeg jo også mine egne råd, som jeg vil give ud af i løbet af ugen.

Der er vidst mange der kender det, om morgenen har man lagt flot makeup, det ser godt ud og huden er fin mat, men så i løbet af dagen bliver den lidt skindende, hvilket er rigtig irriterende. Det jeg gør, er at jeg har en pakke blotting papers i min toilettaske, så jeg kan søge hjælp i løbet af dagen, hvis jeg har behov for dette. For mig er det ret nyt, det er ikke så længe siden, at jeg fik bekendtskab med dem, men jeg synes de fungere rigtig godt.

Til dem der ikke ved hvad blotting papers er, så kan jeg fortælle, at det er en lille pakke, hvor der er 100 tynde papirer i, disse papirer minder lidt om mellemlægspapirer til madpakker. Men det er ikke til madpakken, man tager et stykke, og så dupper man papiret på huden hvor den er blevet fedtet i løbet af dagen, og så suger papiret olien væk. Det virker også oven på makeup.

Blottings papers kan købes mange steder, i Matas kan man få en pakke med 100 stykker til 185 kr., men det er ret dyrt, min pakke, også med 100 stykker papirer, er købt på Beauty Bay til en meget venlig pris af 32 kr. + fragt.

DSC_0008

Relaterede indlæg